Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 25. ledna 2007

Totální rozklad

už vím, jak se cítí mršina

Čím to je? Nevím.
Moje sdělení v komentářích, že trpím tvůrčí krizí a odcházím chcípnout do houští je výsledkem pocitu naprostého vycucnutí.
Psychického i fyzického.
Z každého rohu na mě kouká nějaká práce a povinnost a ačkoliv normálně to umím docela slušně přehlížet, tentokrát to nefunguje.
Rozdělám si korálky, že si budu hrát, hodinu do nich, s odpuštěním, čumím jako husa do flašky a pak je zase sbalím a jdu spát.
Vedle šicího stroje se mi nahromadily krásné látky, Alex čeká na dvoje zimní kalhoty a co dělá matka? Zírá do bedny a vůbec nevnímá, co tam zrovna běží.
Mám tolik nápadů, co hodit na blog a místo toho tady tluču do klávesnice divná písmenka, která nikoho nezajímají.
Zítra a v sobotu mě čekají dva plesy, samozřejmě pracovně. Mám na tyhle akce vždy po ruce ochotné pomocníčky, jenže tentokrát nemá nikdo čas, postupně se mi jeden po druhém omlouvali, až jsem zjistila, že jediná pomocná ruka je na konci mého ramene, jak pravil klasik.
To mi tedy dodalo.
Normálně bych se těšila, že si v pár krátkých "ukradených" přestávkách  i zatancuji, ale tentokrát mě ani tahle představa nerozveseluje.
Možná by mi pomohla Kamiličova metoda brutálního uspání, jenže to vůbec nejde, protože hned ráno v sedm (fuj!!!) musím jet do Buchlovic a kdo zná Buchlovské vrchy a dopravní situaci na těch křivolakých cestičkách 5.kategorie, tak mi dá za pravdu, že mě čekají veselé zážitky.
Docela vážně přemýšlím, že to celé raději objedu po hlavním tahu a nebudu počítat kilometry navíc, protože by se mi to mohlo pěkně nevyplatit.
Tak mi dnes promiňte. Fakt jsem se snažila, ale je to čím dál horší a i to houští je zapadané sněhem, tak jak tam mám chcípnout, když se tam ani neprohrabu...

14 komentářů:

  1. z toho si nic nedělej, to je v poho, bude hůř!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty potřebuješ do něčeho praštit. Zkus tu hříčku, co hraji já - viz můj blog. Skvělý relax!

    OdpovědětVymazat
  3. Bározkus přestat myslet na věci kterés neudělala nebonestihla udělat( nemyslím jen dnes nebo zítra, myslím to obecně) a mysli na ty, kterés udělala. Může to být tisíce drobných pohybů denně, včetně úsměvů kterýma někoho obdaříš, nebo smíchu, který nám nadělíš. Zkus se mrknout dolů na pesu a její úsměv, na nůžky srovnané v nůžkovníku......., tohle všechno jsi dnes a včera udělala a je toho mnohem víc než udělalo 638 jiných lidí.A nezapomínej na to soc onehda řekla, že dobré a zdravé je všechno CO DĚLÁŠ, tedy ne to, co neděláš:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Potřebuješ změnu.-)))Co odjet na víkend ke kamarádce a udělat si dámskou jízdu? Bez povinností, bez pocitu, že se něco musí?.-)

    OdpovědětVymazat
  5. baro,me spis udivuje, co vsechno stihas. ja nechapu, jak clovek s tvymi povinnostmi a konicky a pracovnim vytizenim je schopen napsat do blogu skoro kazdy den jeden kvalitni pripsevek!!takze souhlasim s ostatnimi, dej si pohov, my to tu bez tebe nejakych par dni budeme muset prezit...

    OdpovědětVymazat
  6. Báro...že už je to dneska jinak? A když ne, bude to jinak zítra. Nebo pozítří.Jinak...já se divím společně s PAJOU-OSTRAVANKOU. A jen tiše mezi námi..tu \"GOMBOVKU\" nehraj.

    OdpovědětVymazat
  7. Báro jsem na tom stejně jako ty. Z každého koutu čumí nějaká práce. Tak jsem si včera dala pohovov a fakt se nic nestalo. Já vím ples nečeká, tak je těžké dát nohy na stůl.Ale my na tebe klidně počkáme, když i pár dnů, než nám zase něco napíšeš.

    OdpovědětVymazat
  8. Žádné odpočívání, po čem, když říkáš, že koukáš jen do bedny. Vem to zkraje a bez důležitosti, nemysli si, že jsi chudák a koukej švihat. Hlavně se prosím nelituj. Zítra se zeptám, jak to fičelo. Teď už se nezdržuj

    OdpovědětVymazat
  9. To důvěrně znám, takovéhle stavy. A tak spolehlivě vím, že to zase přejde. Nezávisle na tobě se objeví nějaký impuls, který tě zase nakopne. A nemusí to být kůň nebo probíjející prodlužovačka. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Báro,držím ti pěsti, ať to vše zvládneš a ty to zvládneš! To brutální uspání už neprovozuji tak často, ale myslím, že tady by to nepomohlo... tady by to chtělo spíše vzpomenout si na doby, kdy ses té pozdechané kuně uprostřed kuchyně smála a abys to nemusela hledat, tak jsem si tu práci dal za tebe... a víš jak jsem se zasmál u těch komentářů? A taky u otázky \"Smí chaotik občas uklidit?\" :)) Takže - origoš kuna JE ZDE!!! VOALÁ!!http://barmanka.bloguje.cz/442509-moji-dva-skveli-kamaradi.php#cmt_5

    OdpovědětVymazat
  11. Moc, moc, mocjste mě všichni moji milí potěšili. Až se mě někdo zeptá, na co, že ten internet je, tak už přesně vím, co mu řeknu. Na to, že možná vypadám, že jsem na své starosti a radosti sama, ale ve skutečnosti to není pravda, že je to všechno dočista jinak...

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi jenom potěšena nebo už taky něco je hotovo?

    OdpovědětVymazat
  13. Buteo,opravdu hektický víkend mi nedal příležitost dohánět staré resty, ale spíš se zase ustálil úhel pohledu na život, určite mi rozumíš.. :))

    OdpovědětVymazat