Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 18. ledna 2007

Na návštěvě

u kolegy blogera

Být pozvaná k někomu do garáže, to není jen tak. Zejména, když vám na hranicích pozemku nikdo nevezme foťák, ba naopak, vás vyzve k vyfocení celého areálu.

Tak se tedy fotilo , poté výhodně prodalo a nyní se všichni mohou potěšit tím, jak to vypadá u Kamiliče.

36 komentářů:

  1. :-)))jo tak přesně tak to v tom koutě města vypadá:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mayo,tos mě potěšila, alespoň mě nemůže nikdo napadnout, že kecám :)))))(třeba Kamilič)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééééééééééééé:-))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  4. tak to se stavbou pokročil, já myslela, že opravdu staví jen garáž:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Bárooo,já mám stížnosť:-( Mi to hází na nějakej SUPER web...

    OdpovědětVymazat
  6. Galhade,to je v pořádku, SUPER to koupil. :))Chvilinku počkej, ono to naběhne. To jsou ti nedočkavci...

    OdpovědětVymazat
  7. Jo táááák...tak to joooo...tak já počkám...:-)

    OdpovědětVymazat
  8. báro:ono to bylo myšleno ironicky, promiň, nechtěla jsem tě mystifikovat:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Mayo,já jsem tu ironii pochopila a myslela jsem to ve stejném duchu :))Když já neumím \"ironického smajlíka\"

    OdpovědětVymazat
  10. Galahade,už? Doufám, že už nečekáš, to asi stačí :)))

    OdpovědětVymazat
  11. To je Kamiličovo?Já myslel, že bude stavět hvězdárnu nebo observatoř nebo alespoň pozorovatelnu ,-)

    OdpovědětVymazat
  12. já myslel, že sraz byl u ledničky, tak dobře že jsem nepřišel :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Gombo,určitě dojde i na observatoř, ale až bude garáž vevnitř vyčalouněná jemným sametem:)))

    OdpovědětVymazat
  14. báro:uf, to jsem si oddechla:-))) a toho smajla by mohl vymyslet třeba pragmatik Kamilič ne?;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ovšem ty Vaše komentáře tady jsou ještě lepší než ta fotka:-)))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  16. Hlavně,že je ta garáž z nejhoršího hotová! alespoň bude mít kde bydlet, až mu ten dnešní vichr na baráčku čmajzne střechu!!:o)))

    OdpovědětVymazat
  17. Kamiliči,tak už vím, kde trávíš ty dlouhé večery. A já pořád pátrám, kde jsi a ty nám zatím stavíš hnízdečko lásky. Aspoň tu garáž zatím máme teda suprovní:-)))

    OdpovědětVymazat
  18. Vážení,pragmatik Kamilič se jemně zachvěl potěšením, když viděl svou garáž a u ní naprosto nepodstatnou rozestavbu nového domu 6+1. Ještěže ta garáž není otevřená. Pokud by byla, tak byste viděli:1) Renault Mégane Coupé s vysátými sametovými koberečky, navoňaný a vypiglovaný, že by nejeden ostřikovač nezůstal suchý.2) V garáži jemný koberec.3) Těsně za vraty klimatizaci s protiprachovým filtrem a papuče pro návštěvy - pro případ, že by do garáže chtěl někdo vejít - mimo osoby z bodu 4.4) Na vratech velkými písmeny napsáno \"Zákaz vstupu všem členům Klubu chaotiků! Přísný zákaz vstupu všem se zvířaty (včetně zdechlých kun), jídlem (bagety se sezamovými semínky zvláště, o strouhance ani nemluvě), pitím a vůbec, prostě Mod. a Bára jen koukat!!!\"Díky Báro, ironického smajla vymyslím:)))

    OdpovědětVymazat
  19. S-polovičko,jéé, ty jsi tady? Jenže jsem ti ještě neřekl, že budeme bydlet v garáži, neva?!

    OdpovědětVymazat
  20. Kamio,a kde bych byla, čekám na tebe v naší garáži, než dostavíš zbytek.Teda doufám, že někdy dostavíš i ten dům pro nás...:-((

    OdpovědětVymazat
  21. Báro,dočekal jsem před chvílí... A dobrý. Kamilič má fakt prďáckou garáž...

    OdpovědětVymazat
  22. Jo Kamiliči,mě napadlo - k čemu je ti cedule \"Vstup zakázán\" na vnitřní straně vrat??? Tomu jsem skutečně nepochopil...

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem ráda, že se S-polovička ujistila, že Kamilič po večerech nekouká jen tak na hvězdy, ale plně pracuje pro blaho autíčka a .... rodiny :)Galahade, to je jasné. Takové cedule se dávají výhradně na vnitřní stranu vrat!Co by byly platné zvenku, když bys vrata naplno otevřel a cedule by nikdo neviděl? Pak bych tam klidně mohla vejít a třeba si nechtíc roztrhnout péřovku. Když jsou dveře zavřené, tak jsou jistě i zamčené a cedule je zbytečná :))

    OdpovědětVymazat
  24. Báro,naprosto přesně:)) Chtěl jsem původně napsat \"z venkovní strany\", ale to by mě fotka usvědčila ze lži, tak jsem to fláknul na vnitřní stranu.. a ejhle!! Bára našla i důvod a má naprostou pravdu:))

    OdpovědětVymazat
  25. To je unfair!!!Vy ste se spikli...:-(

    OdpovědětVymazat
  26. (kamiliči)pokud ty po večerech stavíš garáž, navíc s červenými koberečky a cedulí na vnitřní!!! straně vrat, tak nechci vidět, co nám tají Pobo...:-)))v jeho případě to už nebude garáž, ale přímo boxy formule 1.

    OdpovědětVymazat
  27. Báro, jak si mohla být u Kamiliče v garáži, když je tam chaotikům vstup zakázán a ty jsi předsedkyně? Nehodláš doufám změnit svou barmanskou profesi za paparazziovskou?

    OdpovědětVymazat
  28. galahade,mysli! Jak se mohu spiknout s člověkem, který mi zakázal vstup do garáže?!Helazd, kdepak v garáži! Musela jsem stát minimálně 5 metrů od vchodu. Proto taky nemám zevnitř žádné snímky :(

    OdpovědětVymazat
  29. Já myslim,že teď se pro změnu proflákla Bára s Kamiličem...:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Galahade,tak pšššt :-))Gombo: Teď bych se mohl vrhnout na tu hvězdárnu, ale to je složitější, než udržet pořádek v garáži, to bys člověče nevěřil:)Báro: Rozhodně neměň profesi! Někdy všichni svorně posedíme v garáži a uděláme ti tržbu;-)) Ale neuklízím!Čagi: Pobo boxy F-1 nestaví, ten už to má dávno postavené včetně všech detailů, jenom mu tam udělali chudákovi plastová okna, tak zuří:))) (Btw. za prosinec - to nebyly žádné mrazy a ještě camrali tam a zpět dělníci - se v baráku ušetřilo na teple 17.000 za měsíc:))))Přátelé: Víte jaká je realita? Autíčko stojí za barákem, je špinavé jako prase a vzadu se drolí molitan z dětské sedačky... srdce mi krvácí... kdo nevěří, udělám paparazziovskou fotku :))

    OdpovědětVymazat
  31. Žádný pšššt...ty mě si taky pitval:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Kamiliči,Profesi zatím měnit nehodlám, ale na to posezení bych raději navrhovala naši garáž (http://barmanka.bloguje.cz/391485-jak-poznat-magora.php)protože v té tvojí bych se bála pohnout :))Tu realitu ti stejně nikdo nevěří!

    OdpovědětVymazat
  33. Jednoznačněto Báro provedeme u vás! Protože když má někdo v garáži 15m stožáry na vojenskou vysílačku, tak ten má určitě pod garáží protiatomový kryt a v něm baterie vína!! :)) Jen co dobiju baterky do foťáku, tak dokážu, že nekecám (včetně té drolící se sedačky:)

    OdpovědětVymazat
  34. Kamiliči,já bych vyjela s tím autem, rozblafali bychom ten stabilák a zábava by mohla začít. Víno nemám v protiatomovém krytu, ale ve sklípku v zahradě. Hned vedle brambor, jablek a mrkve a nalíčených pastí na myši.

    OdpovědětVymazat
  35. Baterkybudu muset koupit (ty nabíjecí), mám je už tři roky a to je jak s baterkou v mobilu. Už mají po sezóně:)

    OdpovědětVymazat
  36. Sklípek v zahradě? Kde? Možno vidět?

    OdpovědětVymazat