Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

sobota 27. ledna 2007

Mezi plesy

optimistická vsuvka
Sarkane, měl jsi pravdu.
Až zase budu mít depku, půjdu na procházku a slibuji, že si nebudu sedat ke klávesnici a unavovat příchozí.
Ačkoliv včerejší ples proběhl mnohom katastrofičtěji, než jsem v nejčernějších snech čekala, dneska už jsem zase normální a těším se na dnešní ples, který může dopadnout klidně zrovna tak, ale taky může být bezvadný, to se dopředu nikdy neví.
Hodiny letí, už budu muset zase začít kmitat, tak jen krátce jedna čersvá fotečka, že je vše tak, jak má být, všechna moje zvířátka jsou na svých místech u mě v pracovně, já sedím půl metru od nich a píšu tyhle, téměř veselé, řádky.

40 komentářů:

  1. Ten živý (alespoň myslím) vypadá mazlitelněji než ten \"vespod\" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Duno,:))))) Opravdu, postřehla jsi to správně. Na toho spodního jenom občas šlápnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Báro, teda ty jsi morbidní a navíc máš čistou podlahu, bleble:-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Mod,já už lepší nebudu, horší, že teď Kamilič pozná, že si pletu kunu s jaguárem...

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, kde to ten pejsek ulovil? :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Přešně na to jsem se chtěla zeptat, jsi si úplně jistá, že víš, jak vypadá kuna?

    OdpovědětVymazat
  7. Nechci Ti kazit náladu, ale jak jsi přišla na toho jaguára? Ten je sice taky kočkovitá, navíc největší jihoamerická, ale má na kožichu tečky a tá Tvoje má takové náznaky kroužků, což mívají afričtí a u Tvé bílé mutace bych řekl přímo asijští levharti. I am sorry.

    OdpovědětVymazat
  8. pejsek je sympatak...ja pisu a mam na kline kocku, mooc prijemny pocit;)

    OdpovědětVymazat
  9. hezký zviřátka...To mrtvý vespod má krásnej úsměv...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Sharkane,napsala bych, že na Muránské planině, ale to by pro znalce dané lokality bylo natolik přelomové sdělení, že jim takový šok nemohu způsobit! Tedy zalžu a napíšu, že na poslední lovecké výpravě severovýchodně od Brna v oblasti Velkého Kosíře.

    OdpovědětVymazat
  11. Helazd, jak vidíš, kuny, jaguáři, zebry... je to opravdu těžké rozpoznat.Ještěže na to mám Butea. Teď alespoň vím, že je to starý pardál. Tedy nééé Buteo, ale to zvíře vespod s tím pěkným úsměvem.Leni, když mám u sebe na klíně kočku nebo vedle sebe pejska, je to velmi příjemné. Představuji si Tě z tou kočkou, ona přede, Ty píšeš.... proto lidi asi tak málo pěstují ježky :))Galahade, dobře si to zapamatuj, abys to vnímal stejně, až se na Tebe někdy zasměje na dovolené v Africe :))

    OdpovědětVymazat
  12. Omlouvám se, ale kdybych Tě nechal, bude to vypadat, že už Tě nečtu. Báro, prosím,říkal jsem levhart. NE pardál. Taky sice kočkovitá, ale jen metr dlouhá, hnědé skvrny černě lemované, žije na stromech a v jižní Asii a Indonesii.

    OdpovědětVymazat
  13. Nechci prudit, ale to víš ptáci a kočky, to je moje teoretická parketa./spíš láska než parketa/.

    OdpovědětVymazat
  14. Není to ani pardál, ani levhart, je to kožešina s hlavou, skleněmýma očima a umělým čumákem.

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasím s Mod.A dodávám: krásný prostor pro výměnu ... informací ,-)

    OdpovědětVymazat
  16. Buteo,cituji z Brehmova života zvířat, díl první SSAVCI, str. 291 \"Felis pardus Leopardus (levhart, pardal čili panther)\" podotýkám, že řeč je stále o jednom zvířeti. ????????????Jinak ovšem to bývalé zvíře je kožešina, jak správně odhalila Mod, u nás doma familiárně léta nazývaná \"PES\" ačkoliv jsme si vědomi, že ve skutečnosti se o kožešinu psa nejedná. Gombo, jaké informace máš přesně na mysli? Genové? Sliny-krev? :)))))

    OdpovědětVymazat
  17. Nabízí se omluvaMáš pravdu. Já myslel, že je to samostatný druh, NE, je to pardál obláčkový a je podruh levharta, stejně jako černý panter. I am sorry. Zůstanu raději jen u ptáků až do nějakého omylu a pak už nic.

    OdpovědětVymazat
  18. Buteo,já jsem si kdysi myslela, že v tom mám jasno, pak jsem si přečetla Brehmův život zvířat, kde je celá velká kapitola o křížení jaguárů a levhartů a od té doby si nejsem jistá ani s tou kunou :))Líbí se mi, že se zajímáš o ptáky a zároveň o kočky. Připomělo mi to staré časy, kdy největšími znalci marx-leninismu byli církevní hodnostáři, kteří tvrdili, že je velmi důležitá znalost ideologie nepřítele. Kočkám zdar!

    OdpovědětVymazat
  19. Ad výměna informacíNo na výměnu stopových prvků jsem myslel, například zinek ,-)

    OdpovědětVymazat
  20. Merci beaucoup[18] moc hezky stylizováno, takže jsem nakonec nevyšel jako blb

    OdpovědětVymazat
  21. Gombo,mě dalo takovou práci to obejít a vymyslet nějaký jiný genetický materiál.... a Ty to tak rozhrábneš ;)Buteo, :))))))) na oplátku někdy, jo?

    OdpovědětVymazat
  22. Tak vážení,1. Přejetá kuna není pro srandu pardálům2. Ten pes, kuna, jaguár, pardál či co to je s provedeným liftingem obličeje má nádherné panenky.3. Kdybych se po brutálním uspání ráno probudil na podlaze a z deseti čísel by se na mě dívala tahle přejetá kuna s očními implantáty ... jediné prádlo by nezůstalo suché:)))

    OdpovědětVymazat
  23. Kamiliči,V létě jsem byla v prodejně, kde se prodávají pouze a jedině skleněné oči různých zvířat. Paní měla šuplíčky nadepsané: srna, divočák, pes tmavý, pes světlý, jelen, člověk, puma, ryby malé ....Dlouho jsem tam očumovala, ale nakoupím tam jindy, třeba až mi někdo vypíchne oko...

    OdpovědětVymazat
  24. Báro,kam ty chodíš nakupovat, to je snad na jiné planetě...:)) každopádně mě hned napadlo, jak na někoho ze zelňačky juknou dvě skleněné oči jelena tmavého:))))

    OdpovědětVymazat
  25. Kamiliči,:))))))))))To je nápad! nebudu čekat, až mi někdo vypíchne oko. Půjdu nakupovat dřív, ten Tvůj nápad je k nezaplacení!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Báro,přiber mi tam ještě tři kuní očička, jo? Pověsím je na ten tvůj šťastný bambus:))

    OdpovědětVymazat
  27. Kamiliči,ještě že jsi nenapsal \"pověsím je na svůj šťastný bambus\" :))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  28. Kamiliči,ty máš šťastný bambus? Kde? Já chci taky! ...aspoň dva, ať maj lidi vztek...;-)

    OdpovědětVymazat
  29. Galahade,evidentně se u vás říká bambus pouze bambusu :)))))Jinak šťastných bambusů má Kamilič plný blog, stačí si nechat vysvětlit, že je to úpně jiná rostlina a pak ani nevadí, když na ní rostou kuní oči ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Báro,čemu všemu se u nás říká bambus bych tu nerad rozváděl...:-) Ale v každym případě šťastný bambus prostě musím mít...

    OdpovědětVymazat
  31. Galahade,zajeď do jakéhokoliv květinářství, hezky se usměj a řekni, že chceš happy bambus, nejlépe dva. A čekej. Pokud prodavačka zareaguje, vezmi, co ti zabalí a máš ho! Ale nevím, jestli to náhodou nefunguje jako se jmelím, že je lepší, když ti ho někdo milý věnuje ..?

    OdpovědětVymazat
  32. Jo milý......a to je podmínka?

    OdpovědětVymazat
  33. Galahade,aby ti něco nosilo štěstí, tak ti to přece nemůže dát nějaký protivný pablb, kterého nemůžeš ani vidět, ne?Měl by to být někdo, s kým jsi na jedné vlně.

    OdpovědětVymazat
  34. Já vím Báro......ale právě takoví lidé se mezi těma pablbama dost těžko hledaj...

    OdpovědětVymazat
  35. Co na to říct,jmelí mi vždycky kupuje tatínek. Blbý, co? Chvilka přemýšlení .... a asi máš pravdu, ale snad by se někdo našel...

    OdpovědětVymazat
  36. Někdo možná......ale když nepozná, že od něj by to člověk přijal, zamrzí to...:-(

    OdpovědětVymazat
  37. To zamrzí,tím si asi musí projít každý. O to víc si pak vážíš situací, kdy se setkáš s něčí přízní naprosto spontánně a nečekaně. Kolikrát se to stane i tady na blogu ...

    OdpovědětVymazat
  38. :-)Skutečně jsou takové případy...

    OdpovědětVymazat
  39. To jsem ráda,že se mnou souhlasíš :)A k [36] a ten, co to nepoznal, měl dostatečný signál, že bys přijal?Ono je to někdy složité na obou stranách.

    OdpovědětVymazat
  40. Báro,posílal jsem ma(i)líček...:-)

    OdpovědětVymazat