Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 6. října 2006

O tomhle jsem vůbec nechtěla psát,

ale nakonec mi to nedalo

Ve chvíli, kdy jsem psala příspěvek o tom, jak mě manžel zapoměl v jednom pavilonu na Strojírenském veletrhu, jsem si jen tak letmo pomyslela něco o tom, že jak se asi chytí za hlavu nějaký strojař, pokud se náhodou pročte k mému eleborátu.


Uplynulo asi 14 dnů a přesně to se stalo. Neznámý pan inženýr si zadal něco jako "strojírenská drsnost" a na předním místě mu ze Seznamu vypadlo tohle moje nebohé dílko.
Viděla jsem to na TOPlistu a taky jsem viděla, že se proklikal skoro celým archívem ( moc tak toho není, ale přece).

A večer mi přišel mail. Dovolím si zde z něj to hlavní  ocitovat.

Dobrý den,
dnes při hledání na internetu jsem náhodně narazil na váš weblog. Moc na internet nechodím, pouze profesně, když hledám nějaké dodavatele nebo odborné články. U Vašeho weblogu jsem nečekaně strávil celé dopoledne a pak  přes odkazy jsem objevil svět, o kterém jsem neměl do dnešního rána ani potuchy. Ještě teď večer jsem objevil na BLOGUJE spoustu zajímavého a taky Ostravaka. Konečně vím o kom to všichni mluví.
Díky
Ing. XY

Já k tomu jen dodám, že mě pan XY překvapil i potěšil a přeji mu, aby ho nevyhodili z práce, protože než ty blogy všechny přečte, tak toho moc neudělá :))
  

5 komentářů:

  1. V odkazech uvedení děkují za propagaci v jiných světech :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Rowdy, Tvoje vtipné komentáře mám ráda, takže také děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Třebas pan inženýr, krom rýsování, bude i psát.-))

    OdpovědětVymazat
  4. Lorrain - i moje pracovní morálka lehce polevila, ale nejen z práce je člověk živ ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Z dopisu Ing.XY jsem si vypsal větu:\" ..přes odkazy jsem objevil svět, o kterém jsem neměl dosud ani potuchy\". Já jsem si totéž myslel před půl rokem a Terazky som tuná. Hezký večer

    OdpovědětVymazat