Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 9. října 2008

Prdel story

stalo se před pár dny

Vesnička je tak malá, že jediné kulturní zařízení je hospoda a dvakrát do týdne otevřená knihovna s internetem.
V hospodě stále dokola omílají své socialistické vzpomínky dědci nad hrobem a mladí se raději scházejí u netu. Hodná paní knihovnice je nechá zadarmo si okopírovat i vytisknout, co potřebují, děvčata prolistují časopisy, aby byly trendy na podvečerní promenádu po návsi a kdo chce, je mu uvařen čaj.
Všechno to klape jako hodinky, paní knihovnice zná svých pár oveček jako staré boty, ví, kdo zlobí a kdo bude celé odpoledne přilepený beze slova u chatu.
Někdy se jí stane, že nemůže knihovnu otevřít ve stanovený čas, musí něco vyřídit ve městě nebo přijde návštěva. Mládež už ví, že stačí zazvonit a klíče od knihovny jsou jim bez problému půjčeny, vždyť se tam nemůže nic stát.
Ale může.
Stalo se v pondělí ráno, že byla po sobotě nějak divně zaseknutá kopírka.
No co, zavolá se Lojzovi, on dělá v počítačové firmě, tam se na to hoši podívají. 
Lojza vyměnil jeden prasklý díl, zapnul a chtěl vyzkoušet, jak to běhá.
Z kopírky mu vyjel papír, předtím zaseknutý, a na něm holá, nefalšovaná nafocená prdel.
No jistě, proto se to zaseklo, on na to někdo sedl a plasty se poroučely, zasmál se, sbalil kopírku, pečlivě k ní přidal i usvědčující artefakt a jel vše předat starostovi.
"Ti darebáci!" neudržel se první muž vesničky a nadával, dokud nedokouřil.
"Však já si ho podám, opravu zaplatí a do knihovny už mi nepáchne," zněl verdikt nejvyššího a mladá slečna hospodářka se jen nevinně zeptala, jak chce poznat, kdo to udělal.
"Zavoláte mi sem známé firmy, však já to z nich dostanu," děl starosta a druhý den měl partičku patnáctiletých zlosynů v kanceláři.
Mlčeli jako ryby.
Starosta změnil taktiku:"Tak dobře, když neřeknou, najdu si je sám. Tři mateřská znaménka nemá na zadku každý."
A v tu chvíli ovšem narazil. Jak to udělat, aby to zjistil? Přece si nenechá opravu za osm stovek na krku a posměch vesnice k tomu. Zasedla Rada obce, projednávání jediného bodu programu trvalo více než hodinu, ale k ničemu se nedošlo. Návrhy, které padaly, byly jeden blbější než druhý. Ne, opravdu se dcera starosty neobětuje k tomu, aby to po večerech nenápadně zjišťovala!
Naštěstí se drb o hledání viníka podle znamének roznesl takovou rychlostí do všech domácností, že třetí den přišla viníkova matka i s osmi stovkami, omluvila se za svého mizeru a zapřísáhla starostu k naprosté mlčenlivosti.
Starosta zcela určitě mlčel jako hrob, jen druhý den na autobusové zastávce všichni významně mrkali na nového obecního hrdinu: "Však my dobře víme, kde máš tři znamínka"! 

25 komentářů:

  1. Kocourkov!A z toho plyne naučení: S cinknutejma kartama, prachama a prdelí daleko nedojdeš. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Na podzim musíme zvesela...a tohle je fakt prdééél! :-D

    OdpovědětVymazat
  3. \'noveho obecniho hrdinu\' .....bozi! ;-)))

    OdpovědětVymazat
  4. No to snad není možnýTakhle se píšou dějiny. Doufám, že tam mají (máte) pečlivého kronikáře :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Báro,no to nebyl zdaleka první! A taky nedopadl zdaleka nejhůř, viz druhý odkaz:)1)Kopírovačka: http://jdem.cz/ae5t82)Kopírovač;-) http://jdem.cz/ae5s7

    OdpovědětVymazat
  6. Kamio,to je sila, skoda, ze to asi dotycny pubertak nevidel, nez SE ofotil. ;o)))

    OdpovědětVymazat
  7. vyborny. tohle jsme delali za mlada s dlani, ale sednout si na kopirku, to by snad nenapadlo ani me...

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, poslední dobou se neustále dostávám k tomu, abych citoval svou oblíbenou větu \"Nevím nic o žádné prdeli ani halucinaci.\" Co se dá dělat s kopírkou jsem viděl (a s trochu jinou částí těla) v Bonfire of Vanities tak asi v \'91ém.Zdalipak se toho dotyčný ještě někdy zbaví, že si na něj ukazují?

    OdpovědětVymazat
  9. Teo,mám sto chutí začít psát kocourkovské noviny, ale riskovala bych svou defenestraci z okénka zvonice.Vojto, ten podzim zvládnem, uvidíš! Tady mezi dobrejma lidma bude párkrát čtvrtek a najednou budeš koukat a ono...JARO a začátek saisony.spoon, pět minut slávy :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Jirko,v kronice bude kdejaká nevýznamnost, ale takovéhle věci zapadnou. A právě to by příští pokolení určitě zajímalo.Kamio, ten druhý odkaz...to je tedy síííla, já tady mřu smíchy.sonjo, ale vidím zde, že je to oblíbený sport. Bylo to i v nějakém filmu, už ani nevím.Henry Psanče, to vbrzku přeplácne něco jiného významnějšího a pak zase něco, pokud bude chtít zůstat nesmrtelným, musí přitvrdit.

    OdpovědětVymazat
  11. Hm, tohle jsem ještě nezkusil ...

    OdpovědětVymazat
  12. Já zas četl nějakou statistiku, že na kopírce se odehrává většina sexuálních vztahů v zaměstnání, to mi přijde jako lepší využití techniky :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Na kopírku bych si klidně sedla, teda pokud by byla předehřátá a byla by přiměřeně vysoko.

    OdpovědětVymazat
  14. Rowdya jestli se u toho i kopírujou, to tam nepsali?

    OdpovědětVymazat
  15. Mod.,no, dle toho videa mám pocit, že to sklo křuplo až když bylo zespoda nahřáto tou lampou...teplotní roztažnost... nedělal bych to být Tebou NIKDY:) (Pokud tedy nedáváš přednost masochistickým příběhům!)

    OdpovědětVymazat
  16. dewberry,všech 300 občanů se též dobře bavilo :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Gombo,a nehodáš zkoušet, že ne?Rowdy, to muel být speciálně vybraný vzorek změstnanců - kategorie kancelářských krys. Přece nebudou lidé z provozů za tímto účelem běhat do budovy ředitelství, aby vyhověli statistikám!Kamio, mi přišlo, že to ruplo, až když se pohodlně uvelebil. Chtěla jsem napsat ten košon, ale nebudu urážet milounké prasátko.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak tohle by si člověk nevymyslel :-D Díky, zlepšilo mi to náladu!

    OdpovědětVymazat
  19. Báro,já myslím, že čagi dovolí... ten MEGA-KOŠON!

    OdpovědětVymazat
  20. Hej Báro!Tady zezadu, od dveří volám!! Seš živá??

    OdpovědětVymazat
  21. Gleep,doufám, že to chvilku vydrželo!Kamio, tak tedy megakošon, ale proč ty ohledy... no, prostě megavepř!!!Mod, ahój, ano, už zase z cest doma, a jen, co jsem dosedla doma u PC, hlásím, že ŽIJU! Těší mě, že ty též :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty vado, my máme kopírku doma a já to ještě nezkoušela!!!:DKamio, jistěže cochon, to je prdelní záležitost!, časem dodám odůvodňující foto z Fr (musím pohledat)

    OdpovědětVymazat
  23. \"obecní prdel\" ááá :o)))))

    OdpovědětVymazat
  24. :-))))))) dikyuz dlouho jsem se TAK NEZASMALA :-))))

    OdpovědětVymazat