Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 20. dubna 2007

Nejlepší gumy - GOODYEAR

365 spotřebovaných gum - VERY GOOD YEAR

Přišly mi nějaké ojeté. Po březnové výměně zimních pneumatik za letní (mám takový druh, na kterém se dá jezdit i na jaře) se mi nějak nezdály divné "ohoblované" plošky po vnějším obvodu obou předních gum.

Po krásných a rovných silnicích jezdím jen minimálně, možná snad jen na dovolené v Rakousku a Německu, tak jsem stanovila jednoduchou diagnózu, že geometrie je v háji a tudíž je na čase navštívit nějakého specialistu v daném oboru.

Můj kozlík šikula se jmenuje Robin a byl tak hodný, že v poledne si vzal klíče od auta a za dvě hodinky mi ho doveze opravené zpět.
Dvě hodinky uplynuly jako deset minut (ta relativita!) a volá Alex:

"Mamííííí, někdo nám ukrad auto, teď jdu za tebou a on jel proti mě! Co mám dělat? Já mu málem skočila do cesty, ale on jel rychle, vím jenom jak vypadal."
"Tak buď v klidu, to je Robin, za chvíli s autem přijede, měl ho na opravě," uklidňuji Alex a musím se smát. Ještěže mu pod to auto neskočila, ten by se divil.

Za chvilku se Robin opravdu objevil a když uviděl Alex, tak mu jen cukaly koutky.
"Vy už se asi znáte, že?" ptám se se smíchem Robina a on vesele přikyvuje.
Alex sedí, celá červená, asi od toho svetru, co má na sobě...

"Tak geometrie je v pořádku, gumy jsou nadranc," potěšil mě Robin dobrou zprávou, že co nevidět zchudnu o pěkný peníz za nové pneu.
"To jsou pěkně blbý gumy, takhle se ojet," zhodnotil situaci.
"Jak, blbý gumy, vždyť na nich mám najeto 60 tisíc!"
"Aha, tak to jsou dobrý gumy, ale stejně už je po nich," trval Robin na svém.
Inu dobrá.
Takže jsem včera odpoledne prohrábla pokladničku a protože je very good year, tak jsem si řekla, že si udělám radost i novými alu disky.
Proškolená z netu různými pneuráji a podobnými e-shopy jsem s jasnou představou jela do toho správného obchodu, kde se určitě domluvím na lepší slevě, než je trapných 5% a dopravné zdarma.

Jenže to bych si nesměla po cestě vzpomenout, že mi došly zálohovací cédéčka. Tak ještě honem zastávka v Autocontu a to jsem neměla dělat!

Ale jo, jsem ráda, že jsem tam zašla... akorát nebudu mít alu disky a nějak se musím protlouct s ojetýma gumama.

Mám totiž nový NOTEBOOK!!!


(Robine, omlouvám se za toho kozlíka šikulu, ale fakt si tu bradku ohol!) 

26 komentářů:

  1. Hmm... to si někdo žije :o) Já když prohrábnu kasičku, tak s tím můžu jít akorát tak na pivo :D Ale pro Laptop ne :D

    OdpovědětVymazat
  2. Gino,asi nemáš very good year :-)))Ale vážně, taky teď budu chvíli lapat po dechu!

    OdpovědětVymazat
  3. budeš se smát...já jsem takovej \"analfabet\", že jsem si v první moment myslela, že píšeš o úplně jiných gumách ... no nejsem já dnes poránu úplnej blbeček????

    OdpovědětVymazat
  4. Gino: To chce v prvom rade kúpiť väčšiu kasičku! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. No já mám právě teď také nějaké vydaje... blíží se léto a tak šetřím na letenky :o) Například :o) Ale laptop by se mi taky líbil, to jooo... :o)

    OdpovědětVymazat
  6. :-)Bradky jsou už out:)) Já jsem to vyhrál: GoodYear mám, ALU disky taky, na zimní jsem neměnil (to bych je musel koupit, že jo:), spoléhal jsem na rozměr 195 R15 (žádné galusky:)) a neojetý dravý dezén. Chybí mi už tedy jen ten noteboook. Teda doma...

    OdpovědětVymazat
  7. Počkej, nechci strašit,ale až si ten NB rozmašíruješ i s autem kvůli oholeným pneu - nevyškrábly by se v pokladničce ještě nějaké penízky navíc?

    OdpovědětVymazat
  8. No víte,já nejsem žádný závislák a tak notebook nepotřebuju:)))

    OdpovědětVymazat
  9. juu a jaky je to notebook?? me prave skomira ten muj, ale asik ho vymenim za stolni...

    OdpovědětVymazat
  10. zuzi, a jakejch gumách já vlastně píšu?Já ti někdy ani nevím ;)Kamio, já se tak na tu bradku koukala a jediné, co mě napadlo, zda to nemá pro svou přítelkyni jako erotickou hračku. Ale protože nejsem prostopášná diblice, tak se ho asi nezeptám. Gombo, pokladnička je \"naplňovací\" není všem dnům konec. Přece si Kamio nemůže myslet, že bude sám, kdo bude říkat, že má neojetý dravý design!

    OdpovědětVymazat
  11. LeniTy máš ale krásného nového motýla:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Mod,já jsem závislák, ale notebook to neřeší :-)).Leni, nejdřív také pochválím motýla, tento blog je motýlům přátelsky nakloněn a pak se půjdu podívat, jakže se to jmenuje.

    OdpovědětVymazat
  13. taky jsem se nejdřív lekl, že to bude na nějaké choulostivé téma...

    OdpovědětVymazat
  14. Bara, Mod.dik za motyla:), jen ho nemuzu umistit na me stranky :(((((

    OdpovědětVymazat
  15. Rowdy,přiznej se, ty ses nelekl, ty ses zatěšil ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Leni,původně bych si nejraději koupila tohle:http://www.gsm4u.cz/ferrari-4000-novy-exkluzivni-notebook-acer-z-karbonovych-vlaken-clanek1594.htm ale chybělo mi několik desítek tisíc, tak jsem vzala tohle:http://www.svet-it.cz/product.aspx?id=144170btw, Lenovo je kdysi IBM.

    OdpovědětVymazat
  17. ughbleaaafujFERRARI? No to mas stesti, ze sis koupila, co sis koupila... fuuuj, vzit Ferrari, tak uz s tebou nekamaradim :o))))

    OdpovědětVymazat
  18. Gino,přiznej se, co máš proti malému koníčkovi?

    OdpovědětVymazat
  19. BároFilip má stejnou značku:-), no mě ty noťasy neberou, protože nemají číselné klávesnice a ty já pozřeuju pro svou práci ze všeho nejvíc. Pravda je, že mít jen jeden převozovací comp by bylo praktičtější, ale zas bych k němu musela připojovat klávesnici a asi i monitor, abych na to viděla:-)) no a pak, mnohdy se mi hodí nemuset být tam kde je comp 1. a být radši tam, kde je comp 2. a naopak:-))Pokud jde o gumy, tak vůbec netuším jaké mám, ale taky je nepřezouvám:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Mod,i na prvním (předloňském) notebooku mám externí numerickou klávesnici a taky disketovou jednotku :-)Slibuji si od toho dost ušetřených najetých kilometrů, když jako správný chaotik mám v každém kompu něco :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Mod.,na tom noťasu se to dá ladně přepnout na numeriku. Je fakt, že já si od numerické odvykl a ten \"Shift\" už mi ani nepřijde...Báro: My jsme už tak zblblí těmi klávesami na PC, že se vsadím, kdyby někdo chtěl napsat nějaký souvislý text rukou, tak se bude divit jak bude maturovat ze psaní:)) A ta čitelnost:)) Hlavně, že poslepu přesně hmátnu na \"A\", \"B\", \"C\" a tak...

    OdpovědětVymazat
  22. [22] Kamio,to přepínání na numeriku na NB je pěkná zhovadilost. Dokoupil jsem si mrňavý, ale plnohodnoutný externí KB, a je to. A na cestách vystačím (jako Ty) se Shiftem.

    OdpovědětVymazat
  23. [16] Báro,ten Acer, to je známka dobrého vkusu. Zejména, když ho pilotuje Kimi :-)Sakra, ženská, Ty máš vkus dle mého gusta. Seš mi čím dál tím víc symfoničtější :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Kamio,jak si zvykneš na numerickou klávesnici, tak u ntb trpíš. Já aspoň teda jo. Protože na ni vůbec nekoukám při psaní. A souvislý text? Neumím si představit, co bych psala, aby to muselo být rukou...jedině tak milostný dopis :-))Acer Ferrari je krasavec, ale dát za něj 70 tisíc, to nohrozí, i kdybych je měla. To bych raději udělala výběrové řízení a jela s někým na dovču do Anglie.

    OdpovědětVymazat
  25. Báro,milostné dopisy se už dávno nepíšou rukou. Ve věku ájsíkjů, skájpů a tak podobně:( Taky jsem trpěl, ale notebook už mám pět let a miniextranumerickou mi k tomu nedali, takže nezbylo než se podle Darwina přizpůsobit...Gombo: Kimi mi nějak v těch rudých barvách ztrácí charisma.. ale je fakt, že na bedně je vždycky rumělkový ve tvářičkách. Že by další reklamní plocha?? :))

    OdpovědětVymazat