Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 15. března 2007

Operativní operátor

My na té Moravě obecně moc nespěcháme, ale co je moc, to je moc


Na úvod musím říct, že můj mobil je naprosto standardní kousek, který umí zprostředkovat telefonní hovor, přijme a pošle SMS a taktéž pošle a přijme MMS. Tedy od zakoupení až do dneška to normálně dělal.
Že neštěká a nepřiběhne na zavolání jsem mu odpustila, přece jen, byl to levnější kousek.

Dnes ráno mi na něm kníkla SMS. Psal mi Ó Sám Velký Tý Operátor, že mi přišla MMS a že mi ji uložil ve své Tý Zouně a že ji najdu pod jednorázovým heslem, které mi tímto milostivě sděluje.
Júúúú... kdopak mi co posílá?
Tedy běžím do Tý Zouny, natěšeně zobu do klávesnice sdělené heslo a tajně doufám, že by třeba fotečka ze sobotní akcičky od kamaráda... ale kdeže!

Zaslaná zpráva MMS od čísla 123 456 789:
Date 7/3/2007  !!!

Tak tomu říkám fofr.

Z malého obrázku se na mě smály dvě tenisky, jedna z profilu a druhá z anfasu a poslala mi je Alex, která je onoho 7.března vyfotila u Bati a poslala na ukázku, jestli si je má koupit nebo ne. 
Takže, Alex, pokud ještě čekáš u toho Bati na moji odpověď, tak jo, kup si je, jsou vážně moc pěkné a za dobrou cenu.

A tím se mi také vysvětlilo, proč jsi nepřijela na víkend domů...
Díky T-Mobile. Na nocležné od Bati pošlu fakturu.

37 komentářů:

  1. Ouvajsa ne O2 by se to mělo jmenovat. Pěkný zouny a founy a blbouny tam mají že ? :-DJojo co jsme chtěli, to nemáme :-P

    OdpovědětVymazat
  2. :-DTak až setřu z monitory ty prskance, tak já Ti sem třeba něco smysluplnýho napíšu...;-)

    OdpovědětVymazat
  3. pokojíííku,je to tak půl na půl. Někdy mě štvou, jako třeba dnes, někdy mi udělají radost, když mi přes jejich služby přijde něco milého...Galahade, až tak? Hlavně mi to neposílej ememeskou :)))

    OdpovědětVymazat
  4. no tak mě to do tý úložny taky jednou prsklo ememesku... jenže tam bylo akorát datum... obrázek nikde! a kámoš mi zrovna posílal mojito, co jim stálo v hospodě na stole... já tam jít nemohla, tak aby mi to nebylo líto...

    OdpovědětVymazat
  5. Báro,Ty víš, jak jsem na tom s růžovou barvou:)) Trochu se červenám, ale operátora neprozradím:D

    OdpovědětVymazat
  6. ještěrko,najít v úložně mojito, které tak miluji, tak by mi zajisté ukápla slza lítosti... to snad raději jenom to datum...Kamio, a jak Ti chodí ememesky, he? ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Báro,emenems mi teď nechodí, mám svůj Philips650 v opravárně a Alkáč 311 bohužel nepodporuje ni emenems ni barevný displej... A ani jinak mi emenems nechodí, jsem staromódní a 1024x768 pixelů si raději vychutnám z mejlu:))

    OdpovědětVymazat
  8. Tedy Báro...nějak jsem si zvykl s Tebou komunikovat tudy, takže MMS asi zavádět nebudu;-) Ale to mojito bych si dal...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Galahade,o mojitu mi ani nemluv... a ten mobil sem teda psát nebudu, když mi nechceš poslat MMS...

    OdpovědětVymazat
  10. mé požadavky na telefon zní - nesmí to dělat bouli na kapse, takže musí být malý, musí to umět volat a musí to umět SMS, zbytek mi je tak říkajíc u prdéle, jsetli si rozumíme..:)

    OdpovědětVymazat
  11. Báro......já bych chtěl, ale můj skromný přístroj to neumí...:-)

    OdpovědětVymazat
  12. mykee,taky ti neštěká? Tak to si dozajisté rozumíme :)Galahade, hlavně, že nedělá bouli na kapse... koukám, že je to atraktivní vlastnost...

    OdpovědětVymazat
  13. Atraktivní vlastnost...to jako myslíš tu bouli na kapse?

    OdpovědětVymazat
  14. Néééééé!!!Galahade, nezlob ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja jsem po dlouhe dobe, co jsem mela tzv. zehlicku, presla k vecku a operatory mam vlastne dva, ale ted je mi to stejne na nic, bo mi nikdo nepise a nevola, ze je to drahe :( Kamio, tvuj maskulinni mobil je v opravne? to ses s nim zase koupal?:))

    OdpovědětVymazat
  16. čagi,na žehličky jsem hodně zatížená (teda byla jsem) a Ph650 je \"maskulinní\" hmmm, to jsou věci...

    OdpovědětVymazat
  17. Jéžíši,jednou použiju cizí slovo a hned je použito proti mně:-))

    OdpovědětVymazat
  18. Ph 650 je pěkný, funkční, leč velmi by mi vadilo, že neukazuje při psaní SMS kolik znaků zbývá a ve chvíli, kdy umožňuje posílat dlouhé SMS, tak při mé ukecanosti bych protistranu vždy zahrnula nevědomky více zprávami, než bych chtěla.

    OdpovědětVymazat
  19. Báro,nevědomky se mi to stávalo:) Ale už mám praxi. Navíc - zahlásí před odesláním, že je to více zpráv a jde se vrátit zpět a umazat... má své mouchy, ale jinak .. :))

    OdpovědětVymazat
  20. Baro,to prece nevadi, hlavne, ze je maskulinni! (jestli jsem spravne pochopila, tak to u toho Ph 6 a pul, nebo jak je to cislo, znamena, ze je hranatejsi nez klasicka kulata vecka...nebo je jeste jiny duvod oznacit ho slovem maskulinni? :))

    OdpovědětVymazat
  21. čagi,rozhodně nemá v menu \"růžový kalendář\" jako třeba Samsung E500 :)))

    OdpovědětVymazat
  22. Kamio,píšeš \"nevědomky se mi to stávalo\" a platilo to jen u SMS? ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Báro,ano, jen u SMS, eMeneMS nikoliv a cokoliv taky jakkoliv, ale už raději nikoliv a už vůbec ne čímkoliv (třeba to růžové menu, brr:))Čagi: (Fakt jsem to nechtěl napsat..) dlouho jsem hledal véčko, které nevypadá jako dámská hygienická potřeba a tohle byla čupr volba:)

    OdpovědětVymazat
  24. Báro......proč neeeeee?

    OdpovědětVymazat
  25. Galahade,to néééé znamená, že si nemyslím, že by boule na kapse od mobilu byla akraktivní vlastnost.Kamio, je mi to naprosto jasné. Nebo taky ne.

    OdpovědětVymazat
  26. Já takhle zanevřel na vyhledávání dopravního spojení pomocí mobilní služby. Když mi to jednou vytrvale vnucovalo trasu, při níž bych objel půl republiky, přestože jsem bezpečně věděl, že jede přímý autobus, jen jsem nevěděl v kolik, to jsem ještě překousl. Ale když jsem se potřeboval dostat domů z jakési malé dědiny a operátor mi informaci o spojení poslal až druhý den, když už jsem doma dávno byl, a ještě si za to naúčtoval poplatek, to mě nazlobilo... Bane, mobil má umět telefonovat, esemeskovat a ukazovat hodiny. Víc po něm nechci. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sharkane,já si jednou nastavila výpis událostí, co nabízek jeden náš místní plátek a těšila se, že budu dostávat informace o programech kin, divadla a nějaké výstavy... a místo toho bylo: Přejetý důchodce na přechodu, požár rodinného domu, zabil manželku...měl jsi vidět, jak rychle jsem to rušila :))

    OdpovědětVymazat
  28. Kamio,ty mas ale asociace! Vis o univerzalnim mottu (ktere je podle me naprosto spravne): forma nasleduje funkci?Pokud mas mobil, ktery je uzasny svym designem, ale jinak svymi funkcemi odpovida zehlicce pred peti lety, tak je to spatne.Prominu ti, ze jsi urazil muj mobilni telefon(btw.ja si ho nevybrala, ale byl mi pridelen)a pokud si o vsem, co nema ony maskulinni hrany, myslis, ze to navrhovala zena v ruzovych satech a je to tedy automaticky spatne, tak si zacnu myslet, ze jsi maco bez estetickeho citeni! bacha na to!!!;)

    OdpovědětVymazat
  29. Čagi,takhle špatně jako ty se občas taky vyspím, to je fakt;-) Já nevím, ale P650 je svými funkcemi nadstandard i dnes.. a málo platné, k čemu by mi bylo, že to umí jánevímcovšechno, když to nemůžu ani položit na stůl (snad jen na tu bouli v kapse? :))) BTW: Neurazil, ty ses pouze tak cítila. Když se ptáš na něco, na co nechceš slyšet odpověď... :)) Howgh!PS: Kdyby forma vždy následovala funkci, pak by žádná žena neměla problém s vyhledáním partnera:)) A už úplně Howgh!

    OdpovědětVymazat
  30. Báro,ad [27] - ještě že sis neaktivovala \"Z černé kroniky\":)

    OdpovědětVymazat
  31. Kamio,musim uznat, ze v jednom mas pravdu: nevyspala jsem se zrovna dobre (mozna ti Lucka osvetli proc, ale to uz je o necem jinem), ale jinak mi tvuj pohled pripada trosku pokriveny...to PS myslim vypovida o vsem. Ale protoze uz te nejakou dobu znam, nemuzu nic jineho, nez se nahlas zasmat:)))Mimoto pochybuju, ze P650 je dost maskulinni na to, aby vytvoril spravnou bouli na kapse;)

    OdpovědětVymazat
  32. Kamio,to, co jsem si aktivovala se jmenovalo: Co nového ve městěa měly to být akuální zprávy ze života našeho maloměsta. Asi jsem to špatně odhadla.

    OdpovědětVymazat
  33. Báro,já myslím, že stačilo nakouknout do toho místního plátku;-))))))Čagi: No to máš pravdu, ta boule by měla fakt divný tvar... asi jako dlaha:))

    OdpovědětVymazat
  34. Kamio,to je jako v životě. Stále si o všem myslíš to lepší...

    OdpovědětVymazat
  35. Báro,no to je fakt, ale jsou jistě i výjimky:)

    OdpovědětVymazat
  36. buteo,včera byl beztelefonní den, přehrávali mi firmware. Teď už zase OK.

    OdpovědětVymazat