Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 7. února 2007

Dneska jenom pro holky,

a s předstihem, aby byl čas, udělat si volno.
Ta událost, na kterou se těším se jmenuje KABO, STYL a je to takový malý svátek módy v Brně na výstavišti ve dnech 13.2.-15.2.2007.
V propozicích jsem našla divnou větu, která mě trochu zbrzdila:"První dva dny je vstup do areálu výstaviště pouze pro odborníky na základě registrace," a tak to asi budu hrát na jistotu a pojedu až ve čtvrtek patnáctého a budu doufat, že modelky a modelové na přehlídkách už nebudou moc uchození a upředvádění.
Jezdím  na tuhle akci ráda, jednotlivé ročníky mají výrazně vzestupnou tendenci a letos přibyly v seznamu vystavovatelů oproti loňsku dalších několik desítek firem, takže určitě bude na co koukat.
Například bratislavská odnož thajské firmy RIBBON, kde je možné dostat množství komponentů potřebných při hraní si s korálky. Vždyť kdo by pohrdl  sáčkem zapínátek na náhrdelník za 10 Kč, když obsahuje 50 ks. Podobně i polotovary na zhotovování náušnic. Ceny za jaké jsem tam nakoupila loni zatím žádná jiná firma nepřekonala. A v to počítám i různé nažehlovací kamínky, flitry a peříčka.
Nadšencům, jako jsem já by neměl uniknout ani stánek firmy Stoklasa, textilní galanterie, kde mi ještě nikdy neřekli, že něco nemají. Dokonce měli i spoustu věcí, o kterých jsem ani nevěděla, že bych je chtít mohla nebo že dokonce existují.
A jako třešničku na dortu si nechávám společenskou obuv s doplňky španělské firmy Menbur, kterou jsem také s radostí našla na seznamu potvrzených účastí.
Větší přehlídky v jednotlivých pavilonech začínají 10:30 hod, ve 13:00 a v 16:00. Menší přehlídky, jako třeba prádlo a plavky, bývají každou hodinu.
Tím chci naznačit, že i ten nebo spíš ta, která nepřijede utrácet, bude mít příjemnou pastvu pro oči a nebude se nudit ani chviličku.
 
Šťouralům sděluji, že tento článeček, který by se snad mohl někomu zdát jako reklamní, jsem napsala jen na základě své osobní nutkavé touhy podělit se se stejně postiženými švadlenkami o radosti, které na nás příští týden čekají.

57 komentářů:

  1. Příště poslechnu nadpis článku.

    OdpovědětVymazat
  2. sunfreedom,Víš, že já nikdy nemluvím do větru :)Tak zítra něco pro kluky!

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou...jsem kouknul do e-shopu a je to určitě ten obchod, kde prodávají skleněné oči, škoda jen, že jsem si je nemohl prohlédnout. Sekce \"Aplikace\" - \"Oči a ucha\" je prázdná... :) Už jsem to viděl v zelňačce..!!

    OdpovědětVymazat
  4. Bárodyť pro nás kluky tu byl nedávno ten Kaipan:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Báro,teda 50 kusů zapínátek na náhrdelník - to si člověk může cvakat od rána do večera a nemusí se bát poruchy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kamiliči,asi už jsem to vykoupila :))Mod, a pro nás dvě a ostatní kluky bude ještě slíbené pokračování s Lotusem 7. Už to mám nafocené.Rowdy, zase jeden neposlušný! Ale jestli si chceš pořádně zacvakat, tak ve čtvrtek!

    OdpovědětVymazat
  7. Kamiliči,už jsem konečně našla tu účtenku ze Železného Brodu s razítkem a internetovou adresou:www.kortanglass.comMůžeš si koupit oči koho chceš :))

    OdpovědětVymazat
  8. Pro potěšení ducha...tam byl loni i italský stánek s tkaničkami (pavilon C), prodávaly je praví roztomilí Italové. Doufám, že letos také nebudou chybět *45*

    OdpovědětVymazat
  9. Paráááda!!Díky Báro, muflon postačuje!!! Mufloní bulva v zelňačce, jooo:))))http://www.kortanglass.com/produkce/oci.htmAlex: Italové NEJSOU roztomilí. Pochop to dříve než bude pozdě (a koupíš si dva páry tkaniček, co jsou sice z Benátek, ale ale Made in Tchai-pej, jako ostatně všechno:)

    OdpovědětVymazat
  10. Báro......jelikož jsem nadpis poslechl, čumim jak péro z gauče a ptám se: O čem to tu šici mluvíte???Alex, věř Kamiličovi... zjevně to s Tebou myslí dobře;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nechci být šťouraneoblíbený, ale ta akce se jmenuje KABO. Jinými slovy, článek nejen pro holky. Já tady čtu FŠECKO!

    OdpovědětVymazat
  12. Galahade,my to s Alex tady myslíme všichni dobře, že jo:-) Teda dokud nepřijde k nám dělat úklid v koupelně:)) To by bylo zeber stádo!!

    OdpovědětVymazat
  13. Kamiliči,já mluvím jen za sebe... jen místy ulítnu a mluvím třeba i za tebe... jako třeba teď. Ale to je fuk - já to s Alex myslim dobře... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Díky, že to se mnou všichni myslíte dobře :-) dobrá tedy, tkaničky si budu kupovat u Bati. a kdybych náhodou se octla v situaci, kdy někomu budu umývat vanu, nebojte, kyselinu již nepoužiju!

    OdpovědětVymazat
  15. Gombo,hned jsem ten překlep opravila! Jasně, Kablo by bylo o něčem jiném. Třeba jako součást Invexu :))Kamiliči, ono takové mufloní oko čumící ze zavařených okurek ... popřemýšlej o tom!Galahade, to my tady mluvíme o babaských věcech, ale můžu se ti tam podívat po nějaké houni do tanku :)

    OdpovědětVymazat
  16. Báro díky,ta by se hodila... já se mezitím podívám po nějakém tanku, do kterého bych s tou houní zalezl;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Galahade,my to máme poměrně podobně s těmi názory, takže se vsadím, že i tebe nejvíce zaujal muflon:)) Tak na to mrkni až vylezeš z tanku...Alex: Kde nejlíp koupit tkaničky - a nejlevněji - to ti poradí jedna barmanka, která šije, ta to má zmáknutý. Napíšu ti její www jestli bude zájem;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Alexvůbec jim nevěř, Italové jsou velice roztomilí, neznám nic roztomilejšího!!:-)))

    OdpovědětVymazat
  19. Mám to TAK daleko :-( Takže než bych tam dojela, byly by moje záda ve stavu, že bych stánky prolejzala nejspíš po čtyřech a neviděla na pultíky. Takže rozhodně ušetřím majlant, kterej bych tam jinak utratila ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Alex,tak Mod. to s Tebou dobře nemyslí... Italové nejsou roztomilí, Italové jsou samolibí a rozeřvaní... a neuměj fotbal!Kamiliči - jakkoliv jsou naše názory podezřele blízko, muflon mě nezaujal, páč zase nevim, očem je řeč... sem zase zachrápal asi...

    OdpovědětVymazat
  21. Galahade,my s Alex žádného Itala osbně neznáme. Ale tenhle byl takový pěkný tmavý týpek. Akorát byl malej, ale zase měl nádherný boty...

    OdpovědětVymazat
  22. Magrátko,utratím za Tebe, slibuji!

    OdpovědětVymazat
  23. Alexgalahad tomu nerozumí! Italové jsou roztomilí a roztomile rozeřvaní a nejsou o nic samolibější než kterýkoliv jiný chlap! Ovšem, jsou samolibí italský a to je roztomilé:-))

    OdpovědětVymazat
  24. Mod.ty jedna! Ty tu Alex normálně balamutíš... Italové jsou samolibí italsky, čili odporně... A nejsou ani roztomile rozeřvaní, jsou rozeřvaní protivně, neb čím větší jsou tvé snahy je umlčet, tím víc řvou... Italové jsou prostě normální potkani. Howgh! Ještě ne-howgh. Galahad tomu právě že rozumí. Teď howgh!

    OdpovědětVymazat
  25. hmm, a nedelala jsi uz jednou reklamu temhle botickam? nebo to bylo nekde jinde? kazdopadne zavist, neb ja se tam asi vypravit nestihnu :(

    OdpovědětVymazat
  26. Pořád ještě ne-howgh!Teď jsem si uvědomil - v Itálii chlapi nejsou... tam tenhle živočišnej druh znaj jenom z obrázků... teď howgh!

    OdpovědětVymazat
  27. fade,bylo to u mě. Já jsem je našla na netu, pak jsem tam mailovala, zda nemají zastoupení v ČR a oni mi napsali, že budou vystavovat právě v Brně. Proto ta radost, že to uvidím živé :))galahade, co ti Italové udělali?

    OdpovědětVymazat
  28. Noooo......byli jsme v Itálii na zájezdě v devátý třídě a trochu jsme se s Italama nepohodli kvůlivá našim spolužačkám, ke kterým se dotyční samolibí rozeřvaní floutci chovali velice neodbytně. Podotýkám, že to nebyla žárlivá scéna - spolužačky (jimž italská samolibost rovněž nepřišla roztomilá) nás o zastání požádaly. Já už si vážně nepamatuju, co nám zabránilo dát jim přes držku, protože rudě jsme viděli všichni... Odcházeli jsme poplivaní, leč čest našich spolužaček jsme ubránili;-)

    OdpovědětVymazat
  29. Galahade,určitě nepříjemný zážitek. Jenže já i Mod jsme měly asi jiný ...áááách...

    OdpovědětVymazat
  30. Báro,to sice leccos vysvětluje... Ale hádej, jak moc to ovlivní můj postoj k těm lidem z tý divně ušitý kozačky...;-)

    OdpovědětVymazat
  31. Galahade,nechci ovlivnit tvůj názor, jen ti vysvětlit svůj :)A když jsme u té erotiky (teda já, ty ne), tak něžná slovenština taky dělá svoje...

    OdpovědětVymazat
  32. Mod.souhlasím s tebou, jsou prostě roztomilí, i když jim rozumím kulový, ale jejich nonverbální vyjadřování (proxemika, mimika, gestikulace, posturika i kinetika) je užasné...přecejenom si asi jedny tkaničky koupím a doufám, že čest mi zůstane a nikdo nebude popliván!

    OdpovědětVymazat
  33. Báro, nechtělas, ale povedlo se Ti to - mám je rád ještě méně;-)Alex, dělej, jak myslíš, ale neříkej, že jsme Tě nevarovali:-) Ale je fakt, že vzhledem k tomu, že u nich budeš nakupovat, máš reálnou šanci, že po tobě plivat nebudou;-)

    OdpovědětVymazat
  34. Alexjá vím co je nonverbální:-))))Galahade můj tatínek, dej mu Budha věčnou slávu, mnoho let v Itálii žil a tak vim co povidám, safra, a vůbec:-))

    OdpovědětVymazat
  35. Galahade,to je ten pravý zážitek, aby sis zamiloval italské chlapce:) Jak já ti rozumím!! Chrápal... tak si klikni na odkaz v [9] a vše ti docvakne;-)A o fotbale nemůže být řeči, tam kdo nemaže, ten nejede:-) Báro: Už chápeš proč máme takový odpor ke všem těm samolibým hlučným?! Sakra, proč \"Kamío\" nezní trochu francouzsky!!Všichni: Italy nesnáším, protože jsou snědí a exhibujou a to je podlé a dává jim to u děvčat (i u našich) konkurenční výhodu a co je horší, ty jim to BAŠTÍ!!! Alex: Chvílemi jsem uvažoval, jestli to je italsky, ale pak jsem si oddechl - jsou to všechno jen latinská sprostá slova... :)Mod.: No, že žil ... ale Ital to asi nebyl;-) Mod. - není nonverbální jako nonverbální. Sakra, to se to sešlo. V Chorvatských elegiích se v komentářích objevila taky němá modelka:)

    OdpovědětVymazat
  36. Báro,s něžnou slovenštinou se určitě shodneme!Já když ale mluvím slovensky (po studiích na slovensku mám nádherný jižní dialekt od slovenského NewCastlu), tak se mě vždycky S-polovička ptá \"A kde máš toho hošššana, toho broučínka s růžovoučkým fižíčkem?\" Tak nevím, jestli se jí to líbí... :))

    OdpovědětVymazat
  37. Tááákže...Mod., každý máme jinou zkušenost, každý máme jiný názor. Tref mě šutrem, jestli je na tom něco divnýho... ;-)Kamiliči... kdybych se nejdříve obtěžoval s hledáním a teprve potom reagoval, reagoval bych úplně jinak. Odkaz jsem našel, prohlédl a zde se neshodnem - šedé panenky vlčí jsou nej...Mě Italové eklujou, protože jsou to komedianti - hrajou divadlo i když jim na to nikdo neni zvědavej. Zkrátka, jak správně pravil Kamilič, exhibujou...A pokud bys netrval na francouzském znění svého nicku, můžeme prubnout anglický a udělat z tebe třeba Kejmliče ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. Kejmliči, braň se, chtěj z tebe udělat dvouhrbýho :-))

    OdpovědětVymazat
  39. Rowdy...chtěj, chtěj... zdá se, že se povedlo:-D

    OdpovědětVymazat
  40. Chudák Kejmlič,čeho se tady ještě dožije! :)))))))

    OdpovědětVymazat
  41. Galahade,smekám před tvou fantazií, nicméně já hrby nemám;-) Ale Sopwith Camel ti jistě mnohé říká... :))

    OdpovědětVymazat
  42. Camel je dobrý!Pouze je to jen malinkatý kousek od Cumel a tím pádem rovněž nepoužitelné...I když \"chlapec jako cumel,\" to taky o lecčems vypovídá...

    OdpovědětVymazat
  43. no když se na to tak kouknu celkově...mnohé nicky jsou docela zajímavé. Proč například galahad, Rowdy, Maya či Modona?Já mám přezdívku jasnou, odvozenou z příjmení...co vy ostatní?Kejmlovi či Cumlovi bysme mohli vlastně vymyslet úplně novou přezdívku...

    OdpovědětVymazat
  44. Sakra,sakra, tady začíná být horká půda ... :))Báro: chlapec jako cumel - to jako tak malinký nebo tak gumový?

    OdpovědětVymazat
  45. Kamiliči, ty jsi to nikdy neslyšel, to se přece říká v úplně jiných souvislostech!

    OdpovědětVymazat
  46. Kamiliči, Sopwith Camel mi říká skutečně mnohé - mám doma dva;-) A plánuju třetího... Ale to už jsem někde říkal...Chlapec jako cumel... osobně bych to viděl spíš jako tak sladkej, ale jestli chceš bejt Kejmliči gumovej... buď si...;-)

    OdpovědětVymazat
  47. galahade,teď mi to došlo!!! Tak takhle je to s velbloudy! Dík za vysvětlení, mě to hned nedocvaklo...A Kamilič ať si vybere :))

    OdpovědětVymazat
  48. Báro,já vím;-) Chtěl jsem to zlehčit!Galahade: Mi teda cumel přijde spíše oslizlý, než sladký ... ale proti cumlu - žádný dišputát!!

    OdpovědětVymazat
  49. Dobrá Kejmliči,buď si gumový a kromě toho ještě i ošlizlo;-) Ale hele jen tak mezi náma...Bejt já ve tvejch botách...asi bych i přes ten eckelhaftózní italskej nádech překous Kamía...no fakt...

    OdpovědětVymazat
  50. Galahade,... vyřešil jsem to u sebe.http://kamilic.bloguje.cz/481549-a-ten-kamio-to-je-ten-charismaticky-italsky-mafiozo.php Kamio totiž není Ital:))

    OdpovědětVymazat
  51. Kamio......to si sfouknul heeezky;-) Myslím, že ani místní italomilné nebudou tak docela nespokojené:-)

    OdpovědětVymazat
  52. No neřikal sem to?;-)

    OdpovědětVymazat
  53. Galahade,říkal, děkuji ti za pomoc. Nakonec to dopadlo ve prospěch všech!

    OdpovědětVymazat
  54. Daloto zabrat, ale fakt ku prospěch všech;-))

    OdpovědětVymazat
  55. Kamio,některé věci ke své kvalitě potřebují jistý časový vývoj a nedají se uspěchat:)))

    OdpovědětVymazat
  56. Báro,děkuju ti, teď jsi to \"ke spokojenosti všech\" opravdu završila:)

    OdpovědětVymazat