Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

neděle 18. února 2007

Kolikrát denně myslí muži na sex

odpověď zde nenajdete, jen seriózní pochybnosti


Začnu trochu oklikou.

Původně jsem onehdá zde na blogu koketovala s myšlenkou změnit práci a nechat se zaměstnat na lince technické podpory Čokoládoven Orion. Šťoural by možná mohl namítnout, že to asi těžko, když čokoládovny takovou linku nemají. Omyl.

Já říkám:"Zatím nemají."

Je přece na mě, když tam chci pracovat, abych jim existenci takové důležité práce zdůvodnila.
A že tam lidé nevolají? Jak by mohli, když zatím nemají kam. A pokud by nevolali ani potom, je mojí první a nejdůležitější povinností tento fakt nenápadně zakamuflovat tak, aby se o tom nikdo z vedení firmy nedozvěděl.  

Dnes jsem ale dostala inpiraci z úplně jiného směru, linku technické podpory si nechám jako krizovou variantu a začnu vážně uvažovat o tom, že se stanu britským vědcem.

Přečetla jsem si velmi objevný článek, který práci britských vědců přibližuje obyčejným plebejcům a byla jsem nadšena.
Do Británie a potažmo do Londýna se toužím podívat už dávno, jenže zatím mi na to nezbýval nikdy ten správný peníz. Teď se mi naskýtá možnost, nejen si projet britská města i vesničky, ale dokonce bych měla v pracovní náplni hovořit s muži o sexu a ještě bych za to byla placená britskou státní pokladnou.... úžasná představa.

Jenže by to se mnou neměli asi jednoduché, já bych jim ty nepřesnosti ve vyjadřování netrpěla, neboť si tím značně zkreslili získaná fakta.
Jako žena samozřejmě nemohu správně vidět do jemného přediva mužských představ jakéhokoliv charakteru, ale jako aktivní snílek velmi dobře cítím obrovský rozdíl mezi pojmy: myslet na sex a zasnít se ...


A tady, páni vědci, bude zakopaný pes, protože myslet na sex jednou denně.... to se mi fakt nezdá.  

36 komentářů:

  1. Báro...... ono se dá myslet na sex jen jednou denně... Provádí se to tak, že ráno začneš a večer přestaneš.:-)Ale jinak - záliba britských vědců v ptákovinách se skutečně stává legendární:-) Ale asi v tom nejsou sami. Onehdá jsem v tramvaji zaslechl rozhovor dvou studentů matfyzu. jeden druhému vyprávěl o tom, že zhruba před deseti lety si matfyzáci za nemalý peníz postavili lapač nějakých strašlivě záhadných a jistě v budoucnu velmi užitečných částic, jejichž jméno si teď nevybavím, a během deseti let fungování onoho lapače se jim podařilo lapnout už tři!

    OdpovědětVymazat
  2. Galahade,já tam těch 24 hodin původně měla jako poslední větu, ale pak jsem ji smázla, abych nebyla za sprosťáka... :))))A s britskými vědci jsem rozhodně neskončila! Našla jsem další pěknou ptákovinu.

    OdpovědětVymazat
  3. Sem s ní!Britští vědci reprezentují takřka nejlepší ostrovní smysl pro humor:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Neřeknu,to si nechám zase do nějakého příspěvku, moc pěkně mi to naváže :))

    OdpovědětVymazat
  5. Bárotak tak přesně, jsme to probírali před spaním s milovaným, teda před jeho spaním a mně to taky připadalo zcestné, myslím obsah toho článku, nicméně milovaný tvrdil, že pořád na sex nemyslí, ale, občas se zasní:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem divnej, když si na něj nevzpomenu tak často? Jako myslím doopravdy. Zasnít se můžu při pohledu na každou kost :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mod,já když jsem na ten článek odkazovala, tak jsem si v duchu říkala, teď to publikuju a Mod už to tam bude mít viset ... :)))))On si ten článek o komentář sám říkal.sunfreedom, proč hned divnej? Jen respondent s odpovědí v nižší části tabulky :)). Dokonce jako britský začínající vědec bych si dovolila dát četnost myšlení do souvislosti s mírou zaujatosti pro jiné činnosti, zejména pracovní :)

    OdpovědětVymazat
  8. Evidentně to byla ta samá skupina, která před časem vyprodukovala myšlenku, že chuť na sex se zvyšuje při migréně. Já při ní myslím maximálně na to, jestli budu potřebovat lavór u postele nebo doběhnu, tak to budu podle nich asi beznadějně frigidní ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Magrátko,při migréně?! Tak s touhle pracovní skupinou teda spolupracovat nechci! Oni si určitě na závěr výzkumu ty grafy a tabulky otočili vzhůru nohama.

    OdpovědětVymazat
  10. Hergot, jestli ten tým vědců nevede můj muž?!:-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Mod.,a on trpí na migrény nebo má jenom takový představy o druhejch ? :-))

    OdpovědětVymazat
  12. To bych tedachtěl vidět ten \"vzorek\", to museli asi dlouho vybírat:) Nebo to spletli a ptali se žen ... ?!

    OdpovědětVymazat
  13. aha, tak už je mi to jasné, proč měl můj muž včera před spaním takovou plamennou řeč, že vědci dokázali, že muži myslí na sex jen jednou denně. Nějak mi zapomněl říct, že britští... to bych byla hned doma. S tou migrénou jsem to taky někde zaslechla, ale mám dojem, že to nebylo o chuti, ale pomoci, tzn. ne, že by na to měl člověk, tedy spíše žena náladu, ale prý to pomáhá. A od té doby, co jsem to četla, jako na potvoru nic. Tedy hlava, nebolí. (Chlap nese manželce do postele čaj a aspirin a ona říká: \"Ale mne nebolí hlava\" a on na to \"A mám tě!\")

    OdpovědětVymazat
  14. Kamio,a těmi ženami jsi chtěl říct jako co?!Alenec, a to se manžel obhajoval nebo chválil?

    OdpovědětVymazat
  15. Báro,já možná tuším, jak to Kamio myslel, ale nejsem práskač;-)Alenec - jestli ti chybí migréna, nech se zaměstnat u nás. Budeš jich mít tolik, že ti z toho bude špatně;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Magrátkonevím na co myslí, ale na sex rozhodně ne, takže pokud by se dostal do vzorku toho průzkumu, ten výsledek bych pochopila:-))))))

    OdpovědětVymazat
  17. Báro,já to myslel samozřejmě úplně nevinně (viď Galahade:))Pokud někdo napíše, že \"...si někdo milostné scény vybavuje většinou jen jednou denně a to ještě sní o svém momentálním partnerovi-žádní žhaví barmani v klubu nebo policisté..\" tak je to podle mě o ženách... to teda musel být vzorek;-)))

    OdpovědětVymazat
  18. já spíš myslím, že si ti vědci rozdali ty dotazníky mezi sebou(a ještě k tomu vliv toho britského počasí). Jediné, co jim trochu zvedlo statistická čísla, byl dotazník vyplněný Kamiem:)))

    OdpovědětVymazat
  19. Galahade,i já tuším, jak to Kamio myslel, jen nevím, jestli mu to projdeA zatímco Kamio TO MÁ HODNĚ NAHNUTÉ, PŘÍTELKYNÍ TOHOTO BLOGU SE STÁVÁ ČAGI!

    OdpovědětVymazat
  20. Čagi, Báro,myslím, že by mu to projít nemělo! Pokud si Kamio opravdu myslí, že ženy mají tak malou představivost, bude to nejspíš tím, že on má malou představivost o ženách. Asi mu v životě něco chybí....

    OdpovědětVymazat
  21. [1] Neutrina! A hlavně jejich formu zvanou mion. ;-)http://abicko.avcr.cz/bulletin_txt_show_clanek.php?Cislo=11/2003&Poradi=11

    OdpovědětVymazat
  22. Teda Johnny,dobrý, ale stejně mě těší, že jsi náš a ne britský vědec :))

    OdpovědětVymazat
  23. ach jo, nevíte někdo, jak se aktivuje to rss? Když se mně někdo na něco ptá, ani nevím, že se ptá a narazím na to pak náhodou za den za dva...Báro: Manžel se asi obhajoval, neb podle něj na to myslím častěji já GalaHade: děkuji nechci! Ani migrénu, ani zaměstnání. Mně stačí, že se vykořisťuju sama.

    OdpovědětVymazat
  24. Rezolutně musím popřít, že TO má Kamio nahnuté nebo nedejbože nějak jinak zdeformované!! :))Lucko, Čagi: Co ty můžeš vědět, co si Kamio myslí nebo co mu chybí:-))Ale docela by mě zajímalo (nebo spíše ne?!) jak souvisí výsledek výzkumu britských vědců s mou představivostí, zvláště když můj postoj (samozřejmě s patřičnou dávkou představivosti) lze vyčíst už ve [12]:)Já nevím, ale platí snad ještě, že muži \"vnímají očima\" a mají větší \"prostorovou představivost\"...!? Tak teď syntéza obou výroků ... tedy spojení ...šup! Uf, to jsem si oddechl:))Báro: Johnny není britský vědec, to je fakt, je to můj skorobrácha a jsem za to rád:))

    OdpovědětVymazat
  25. Hosi hosi...Po nekolika letech stravenych v Britanii a neustalem pozorovani tamnich zen by vam pripadalo myslet na to KAZDY DEN jako svetovy rekord!Jeste ze jsme v Cesku :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Kamio,já o tvé představivosti nepochybuju! Ale tu poslední větu, tak tu jsem raději nepochopila.

    OdpovědětVymazat
  27. Alenec, na rss čtečku se ptáš správně, ale na špatném blogu. I já bych ji moc chtěla, ale zatím jsem vděčná šabloně s rss komentářů ...Kamio, :)))) beru zpět veškerá nařčení a věřím ti ;)Roji, v té souvislosti mě napadlo, jak to mají britské ženy s pohledem na muže.Doufám, že se brzy dočkám vlastního úsudku, takový Bodie a Doyle.... ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Báro,uff, to jsem si oddechl, nerad bych skončil někde zahnutý:)Čagi: už dlouho ti tluču do hlavy, že nemusíš vědět všechno a pochopit taky ne, tak alespoň pro jednou mi věř ... no! :)Roji, tak to je vysvětlení!! Britští vědci ...Ještě mě napadlo, že pod pojmem \"britský vědec\" může být i žena, ale už to nebudu komplikovat;-))

    OdpovědětVymazat
  29. Kamio,ale to byl smysl všeho, že já-žena bych chtěla být britským vědcem a věř, že by se zkomplikovalo kde co! :))

    OdpovědětVymazat
  30. A neměly by se náhodou zkoumat důležitější věci?Na co nám je, že víme, že na to chlapi vlastně skoro vůbec nemyslí?Kamio: já mám prostě svou hlavu a ty mi do ni nic nenatlučeš. Ale ok, věřím.

    OdpovědětVymazat
  31. čagi,tos mi připomněla, jak otec měl problémy s bolením hlavy a kvůli strachu z nádoru si vyběhal vyšetření na CT. Rozjásaný pak přišel domů a volal:\"Tady si nesu papír na to, že v hlavě vůbec nic nemám!\" ... :))P.S. připomínáme mu to často :)))

    OdpovědětVymazat
  32. MIchal Špitál23. února 2007 v 0:36

    Vy to nikdo fakt neberete vážně /ten výzkum/? To já tomu věřím. Nebyl jsem nikdy v Anglii, ale jsou divní. Něco jako předsunutí američani.../když na to myslí tak málo, to v průměrném slovanovi je to běžný rezidentně spuštěný podprográmek s periodickým obsazováním systémových prostředků podle četnosti procházejících krásných slovanek, pokud tedy nemusím práskat podle sebe/

    OdpovědětVymazat
  33. Michale,:)))))))) To, co Galahad tak trefně poznamenal na začátku, jsi svým \"rezidentním podprográmkem\" dovedl k naprosté dokonalosti!!!

    OdpovědětVymazat
  34. prijed, ubytujem te na gauciku s vyhledem na zahradu. Uplatit nas muzes chlebem, becherovkou a podobne (podrobny seznam zaslu az se budes balit) ;-))

    OdpovědětVymazat
  35. spoon,to neříkej dvakrát, becherovky mám plnou lednici, chleba dokoupím, aby byl čerstvý (ten včerejší vám přece brát nebudu) a běžíííím!

    OdpovědětVymazat