Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 30. srpna 2012

Milá řetězovka

Liebster blog



Před pár dny (to letí) mě velmi překvapila Baruška Nevyléčitelná Optimistka, tím že mi poslala milou oceňovací řetězovku



Páč jsem tady na blogspotu nová a některé věci jsou pro mě tajem(c), musela jsem si trochu zagůglit, abych se dostala do obrazu.

Zjistila jsem jak to frčí po celém světě, trochu mi to připomnělo tichou poštu, jak se pomaloučku mění podmínky a některé zapeklité věci se trochu zjednodušily, asi by mi dalo zabrat, kdybych měla vymyslet 11 věcí, co mě charakterizují a položit 11 otázek dalšímu pokračovateli.

Jako třeba zde  nebo tady. Prosím, povšimněte si, jaká mají loga. Variací je asi hodně, tohle bylo jen tak namátkově.

Protože ani na Bloguje jsem žádnou řetězovku nepřetrhla, posílám srdíčko dále.

Samozřejmě nejprve do Dřevníku, protože jeho autora miluji a kdyby jeho nebylo, nikdy bych nazažila, jaké je to trávit dovolenou na plachetnici uprostřed moře, koupat se v hloubkách, kdy to lodní přístroje už ani nejsou schopny změřit, plout zároveň s delfíny nebo popíjet limoncello za horkého dne pod rozkvetlým oleandrem na Carpi.
( Ha, ha, takhle se píše braková liretarura, přátelé). Ale mně se tam fakt líbilo, i když to určitě není nosný pilíř, proč Kapitána miluji.
Naopak, chci ho láskyplně pozlobit, protože vím, že mu to ocenění asi na chvíli vezme dech :-))).

Ale Barunka má pravdu, že každý máme načtené jiné blogy a je to trochu i seznamovací akce, takže jdeme  dál.

Looney - ráda ji čtu nejen proto, že máme v obýváku stejnou sedačku a obě rády hledáme kešky, ač ona jich má mnohem více. Je to člověk s láskou k mapám a z toho jsem nadšená, protože to mám hozené úplně stejně, umí se koukat na věci jinak a vtipně a dokáže najít pointu i tam, kde jiní chodí s hlavou nevšímavě svěšenou.

Sejra- čtu ho roky a posledních pět let spolu slavíme i narozeniny, já svého Destruktora a on svoje vlastní, v pořadí již druhé. Pak si také pamatuji, jak já jsem zanevřela na blogování a smázla si blog a on chtěl udělat to stejné, ale pak se to nějak zchumelilo, já znova začala, on se vrátil z nemocnice a když viděl, že se mu pomalu ale jistě zase vrací život, nenechal si své postřehy pro sebe. A my byli u toho, když se poprvé postavil, sedl na kolo, ujel pár kiláků a teskali jsme mu, jak se dokázal znovu servat se životem.

Eliza - velmi lituji, že její blog padl zároveň s Bloguje a ona začíná od nuly, vím, ovšem, že to dožene, má hodně témat, teď bohužel i trochu smutných. Mám ráda její výběry interiérů, byla to ona, kdo mě inspiroval při vymýšlení budoucího dětského pokojíku pro mrňouska. Vyzná se v zahradničení a jak to spadne i na mě, určitě k ní občas zase přijdu pro radu.

Liška Ryška. Ráda k ní chodím koukat pod povrch věcí. Je svá, naprosto origínální, nemá cenu to moc rozebírat, kdo ji čte, tak ví, kdo k ní zavítá poprvé, asi se bude zase vracet.

Chodím číst na hodně blogů, některé moje oblíbené nesplňují podmínku "méně než 200 čtenářů" (třeba Modona, ChristabelSpoonKowakova) a tudíž je výběr trošku omezen. Ale když to tak píšu, myslím, že i Liška jich bude mít víc, ale to jen taková moje doměnka, která vůbec nemusí nic znamenat :-).

Ještě pravidla:


  1. poděkovat osobě, která ocenění udělila
  2. odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  3. navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  4. informovat bloggery o nominaci na ocenění
  5. umístit ocenění na blogu






21 komentářů:

  1. Jůůůů, díky!!!!!!!!!!!!!
    Ale nějak nechápu, co mám dělat s těma jedenácti otázkama?

    OdpovědětVymazat
  2. No, klidně je zodpověz, ty to zvládneš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Vojto, to byla přece základní otázka života, vesmíru a vůbec a tu já přeci, jako správný frajer, kterej ví, kde má ručník, znám:-)

      Vymazat
    2. Já jsem ráda, že se 11 otázek do této naší verze Liebster blogu nedostalo, protože to by mě vyšťávilo úplně.
      Takže 42 je úplně nejlepší odpověď :-)

      Vymazat
  3. Óó, díky! Řetezovky jsme dlouho neměli!
    To jsem zvědavá, co s tím provedu dál ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sláva, už jsem s tím takhle uprostřed listopadu něco udělala.

      Vymazat
    2. Liško, dobrý, kolikrát mám termíny mnohem delší :-)

      Vymazat
  4. Báro díky za odkaz a snad jenom poznámku. Ani teď mi nějak nejdou dobře vkladat fotky na blogspot, tak že asi budu používat flickr, tím je mohu i uchovat, měnit a třeba i přeposlat. Takže chceš-li nějaké interiérky, můžeš je mít. Napiš téma a zkusím je v archivu najít.

    OdpovědětVymazat
  5. Elizo díky, já si v tomhle zase blogspot nemohu vynachválit, jak zajedeme fotogalerii na Smugmugu, začnu na ni využívat odkazy i tady na blogu. Zatím to jde ztuha, finišujeme s domečkem, tak jsem vytížená jinak.

    OdpovědětVymazat
  6. Jeje, cože to mám dělat??

    Mod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mod, no přece hezky psát svůj blog, abychom měli co číst :-) Tahle řetězovka je pro nás, malé blogy, ty s tvojí návštěvností to silně převyšuješ :-)

      Vymazat
    2. Aha, tak to je fajn, protože pořád nechápu vocode :o))

      Mod.

      Vymazat
  7. Jsem nesmírně poctěna a jakmile budu mít chvilku času, tak zkusím přidat řetězu dalších pár oček :)
    Po dnešní vyčerpávající práci mi to opravdu zvedlo náladu. Dík!

    OdpovědětVymazat
  8. Takže za prvé ti podle bodu jedna "pěkně děkuju". A za druhé mi řekni jak mám sehnat těch pět blogů když nejméně tři co čtu jsi mi sama vyfoukal a zbývající co čtu určitě nemají míň než ty přístupy co jsou v podmínce uvedené v bodě tři. Ach jo. :-(
    Jo a jestli chápu bod pět tak si musíš tu ikonu dát někam do šablony ať to všichni vidí, jenom článek nestačí. :-(
    Du shánět ty blogy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, to jsem ráda, že jsem ti udělala radost :-). Chyby v bodu pět jsem si vědoma, ale asi to neumím.

    OdpovědětVymazat