Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 25. března 2009

Oblíbené blogy

rozvláčně a nesouvisle

Jeden z úplně prvních blogů, který jsem s nadšením pro sebe objevila byla Spoon. Londýn jejíma očima mě upoutal a už to tak zůstalo, o jejím životě ani nemluvě. Nikdy nezapomenu na tu radost, že je těhotná a prožívání toho všeho v jejím deníku těhule, až jsem z toho otěhotněla sama. Máš mě holka na svědomí.
Čtu si u Sharkana, protože se tam vždy něco dozvím a když náhodou ne, alespoň se zasměju, jak tam to žije.
Za zajímavě vypíchnutými a vysvětlenými nebo nakousnutými problémy chodím k Wuwejovi a taky když si chci přečíst nějakou knihu a nechce se mi sáhnout naslepo.
Mám ráda @Tea, protože vymyslel psychorachejtle a to se mu povedlo, moc se po jistých zkušenostech sama se sebou snažím, aby se mě tahle diagnóza už nikdy netýkala a taky se tam schází pěkná sbírka myšlenkových pochodů a ty já, jak známo, nadšeně sbírám.
Čtu Modonu, protože ji mám ráda, chodím k Zuzi, protože kdybych byla chlap, chtěla bych si ji vzít za ženu.
Mám ráda Butea, naučil mě pozorovat ty milé malé opeřence a to není málo.
Lexulka mi vždy připomene, že všude je chleba o dvou kůrkách a že jednou nahoře, může být zítra jó pěkně dole.
U Páji ostrovanky na mě vždy dýchne trocha exotiky Středomoří a takové šplouchnutí vln občas potřebuji.
Na zajímavý vesmír, veselé tlachy a neotřelou poezii chodím ke Kamiovi a chci-li nahlédnout do duše nějakému muži, jdu na návštěvu ke Gombovi.
Uchvátila mě Cheorchia, která žije život jako každá z nás, jen si ho umí nějak lépe vychutnávat a je to velmi nakažlivé.
Trpělivě přehazuji polínka v Mikinově dřevníku, v poctivé snaze pochopit mužský pohled na svět, ale Mikin mi to svým nepsaním v poslední době moc neusnadňuje.Jediné jeho štěstí je, že píše tak dlouho, že když to vezmu ode dna, mám zábavy ještě na mnoho večerů.
Chci-li trochu vkusu, kochám se u Elizy, je moudrá a mám od ní opsané bezvadné koláčky a stažený obrázek, jak jednou bude vypadat Destruktorův pokojíček.   
Mým blogovacím guru je ovšem Mamed, který pro samou práci zapomíná na věrné čtenáře, kteří žijí z jeho textů již roky a každý den bojují s postelony (jednotka přitažlivosti lidského těla postelí, zejména po ránu - už ten spot hledám týden, najít nemohu, je to dávno..), vděčni mu, že pojmenoval to, proč se ráno nikdy nechce vstávat.
Jsou i tací, které čtu v bláhové naději, že když už jednou někdo takový žije, musí být na světě ještě jeden alespoň trochu podobný. A tím myslím Johnnyho a celou jeho rodinku, Katchabu a obě malá mláďátka, Kačko, řeknu to upřímně, takového chlapa bych chtěla  mít taky. Ať si klidně nosí sandály i v prosinci.
Když se chci projet na motorce, tak jedině u Motoneználka, jeho smysl pro humor mi sedí.
A Vojta, to je dotek starých časů v moderním pojetí, toho nemůžu opomenout, čtení jeho textů v časopise i na blogu, to je láska na první pohled.
Kolikrát už jsme se se Sunfreedomem domlouvali na jedno pivo a furt nic, až mi toho odjel do Belgie.
A teď si připadám jako při děkovačce na Oskarech a trnu hrůzou na koho jsem nechtíc zapomněla a už mi vyskakuje naprosto svá Mirka, statečná a obdivuhodná Horalka, úplně neobyčejná Oby a moje milé spolumámy - Sedmi, Gleep, Abu, Puffin, Allora... to je jasné, že takový seznam není nikdy úplný, vždyť bez nezařaditelného zcr, charismatické Kharminy nebo báječné Kashiky by nebyl k ničemu a to určitě není vše... Nesmí mi chybět poetická Magrátka v sárí, nebo zasněný Henry Psanec, kterému už se tolikrát svými básněmi podařilo vstoupit mi do duše a jeho hlubokonoční maily mi vyvolávají další krásné obrazy.
Mám-li čas, přijdu k vám, nakouknu, a obvykle zase mizím a pokud nenechám komentář, není to proto, že bych nechtěla, ale proto, že s Destruktorem na klíně se nepíše snadno a pozdě v noci už umím jen překlepy.
Ale moc se těším, že jednou budu mít tolik času, že vezmu ode dna blog Manželky, na který se moc těším. A pokud to nestihnu, nevadí, už jsem si to pojistila tím, že jsem si koupila její knížku a ve chvikách do ní nakukuji.
A milému Galahadovi odpouštím, že teď nepíše, ale neříkám, že mi nechybí.
 
P.S. dělat takový seznam je těžká disciplína, ale není neměnný, takže dnes takhle a jindy to bude třeba jinak.
A už mi nabíhají další blogy, Billy, Leni za Sevilly, Lenko ze Švédska a jiní promiňte, jdu raději od toho :-)

O hodinu později:
A je to tady. Jedu si autem přemýšlím o ničem a najednou červená blikající myšlenka:Ježyš(c), vždyť já zapomněla na Rowdyho!!! Na toho, jenž i ty nejvšednější banality dokáže tak vtipně vypointovat až do krajní absurdnosti a na Christabel, kterou jsem objevila teprve nedávno, ale tím, že řešíme kopec stejných věcí, zajímá mě, jak to vidí ona... Kolik těch updatů tady ještě naskládám? :-) 

74 komentářů:

  1. Bárotak to jsem nadšená a zároveň rozpačitá:-), kdybys mě neměla ráda, tak bys mě nečetla? Doufám, že mí čtenáři nesestávají jen ze skupin \" čtu ji,protože ji mám rád\", \" čtu ji, protože ji rád nemám\" :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Mod,no to jsem si myslela, že si naběhnu.
    Tak znova, jo? Mod čtu, protože ji mám ráda jako člověka, tudíž s ní sdílím spoustu názorů, které umí dobře prezentovat a trpím s ní, když ji něco štve a raduji se, když ji něco či někdo potěší...dobrý?
    A třeba o Kamiovi to mohu říct to podobně, ale to bych, kruci, psala ještě 14 dní a já doufám, že lidé, kteří mě znáte, víte, dobře, jak to je :-))
    A nezapomeň na kategorii, co tě nečte, protože neví, že máš blog a mají/nemají tě rádi. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mod,a víš, že jsou lidé, které nemám ráda a proto je nečtu? :-))
    Ale to není obsahem tohoto shluku mých dnešních myšlenek.

    OdpovědětVymazat
  4. Barunko, on ale není dokonalej, třeba včera mi snědl většinu slaniny, kterou jsem měla připravenou na slaný štrůdl! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Bárojá čtu s oblibou hlavně Ty, které ráda nemám, třeba Tribuna, vždycky mě potěší, že nejsem až takový idiot:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Kačenko,tak to je strašnej :D

    Mod, ano, to je ještě jedna kategorie, na tu nesmím zapomenout, ale to už se musím moc nudit, abych tam zašla počíst.

    OdpovědětVymazat
  7. Njn, na světě není všechno pro všechny, důležité je, že pro každého je tu něco... to jsem, prosím, ocitoval sám sebe. ;) Řadu z těch bloggerů neznám a obávám se, že svý \"portfolio\" nikterak významně rozšiřovat nebudu. Jinak mi sedí víc texty, které se mi nesnaží udělat ďolík do hlavy... Ačkoli sám občas nějakej ten ďolík někomu způsobím. Zpravidla však nejde o záměr, nýbrž vedlejší produkt. A proto: http://jdem.cz/a4xq5 :-i

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo Báro a kdy spíš? :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenisáku,nedávno třeba Plašmuška psal, kam chodí nakukovat a já z těch jeho blogů znala jen jeden - Jirku Dlabaju, protože toho znají všichni a jinak ani ťuk. Každý máme ten okruh jiný a někde se to může protnout nebo také ne.

    Bosorko, nikde není řečeno, že všude čtu všechno a pravidelně. Někam zajdu třeba jednou za měsíc nebo ani to ne, ale vždycky ráda, mrknu co přibylo a zase jdu.

    OdpovědětVymazat
  10. Teo,když vidím, kde komentuješ, též máš slušný rozptyl. Ale teď naposledy jsem se u tebe vůbec nechytla. Ve chvíli, kdy se do toho začnou plést i lidi postižení stihomamem a vztekají se kvůli věcem z reality, tam jsem mimo a ani in být nechci.
    Ale podhoubí pro báječnou úrodu myšlenkových pochodů je u tebe super!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezký zahřátí u srdíčka :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Billy,a tak je to vždycky. Někdo by mi nafackoval (naštestí jen do vzkazovníku), někoho to zahřeje :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Wow! Legenda ;-), kterou snad znají všichni blogeři MĚ zmínila ve svém blogu :-D Jsem nesmírně poctěna.... Bane, jsem ráda, že tě moje doupě zaujalo i když někdy mám pocit, že tak poutavě jako jiní nepíšu. Jsem ráda, že jsi s námi i přes všechny peripetie vydržela a doufám (snad né bláhově), že ti dodáme další sílu nejen v psaní ale i v životě ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. 11Záleží na tom? Já byl mimo, už když jsem ten spot psal. No a pak taky... ale hlavně že střílím. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Téééda, to je i pro mě velká čest, děkuji. To abych se snažila:))

    OdpovědětVymazat
  16. Baro, dekuju. Za zminkume malickosti, a hlavne za ty vsechny odkazy. Byla jsem zvykla chodit na nektere blogy zkratkou pres Tvuj Bar a najednou s vyrusenim a obnovenim Tveho blogu vsechny odkazy v bocnim sloupku zmizely a byla jsem namydlena. ;o)))

    OdpovědětVymazat
  17. Obyja to mela taky tak, pujdeme to spolecne reklamovat?;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Bosorko, to uz asi pudems reklamaci po funuse, ne? Kdyz uz ted Bara dala odkazy do clanku... ;o)

    OdpovědětVymazat
  19. Gleep.doupě dobrý a Vampírek taky :-)

    15 Teo, to bylo obživlé panoptikum! Ale na něco to bylo dobrá - komentář k obrázku těch milých dam ve své konečné podobě se opravdu povedl :-D

    Chris, prosím snaž se! Protože když já to takhle flákám, ať se alespoň někdo snaží ;p

    Henry, neděkuj, já jsem dlužník a ještě budu!

    OdpovědětVymazat
  20. Oby (vlastně i Bosorko)tak já to mám také tak. Nemám čtečku, takže kliknu k někomu z té \"naší party\" a pak jedu kolečko přes odkazy a hopsám od jednoho k druhému. A nový život tomu teď vdechla Sabe. Všimla sis, že ona má odkazy i na úplně jiné a velmi zajímavé blogy? Já vnímám trochu jako své mínus, že jsem hodně upnutá jen na Bloguje.cz a jinam (třeba blog.cz) chodím snad jen k Hančí a k Jirkovi. Sabe to vzala z gruntu jinam a díky za to, objevila dobré lidi!

    OdpovědětVymazat
  21. Jasne, ze vsimla!Chodim na blogy i zkratkou pres \"Hory\". ;o)

    OdpovědětVymazat
  22. 20, OBY,to ale je trochu s oklikou..az to nebude na aktualni strance

    OdpovědětVymazat
  23. Bosorko,o jeden klik víc! No tak.. nezlob! Vždyť to máš v odkazech.

    OdpovědětVymazat
  24. Báro,... moc děkuju za zmínku, je mi ctí... ;)
    Těším se na Tvoje další čtivé texty, hlavně o dětech, protože to je teď jaksi můj svět. :)

    OdpovědětVymazat
  25. To teda koukám jako blázen!Všechny vás znám, hlašte jména! Je mi ctí být v tak skvělé společnosti. :-)
    Pochopitelně, přeháním, neznám zdaleka všechny jmenované a už vůben nemohu říct, že je čtu, natož pravidelně, taky už jsem starší člověk a určité penzum spánku potřebuji, víme? A také je pravdou, že spoustu výše uvedených jmen znám jen díky Baru a tedy díky Baru! ;-)

    OdpovědětVymazat
  26. Teda, to je ale seznam. A já v něm! Jsem poctěn.
    A z celého toho množství pravidelně čtu jen pět blogů (můžeš to vzít jako kvíz ;)). Sleduju úplně jiné okruhy lidí a témat (taky mám rozepsané téma \"blogokruhy\"), takže mě tahle řetězovka trošičku začíná trošičku lákat.

    OdpovědětVymazat
  27. Puffin,všechno bude :-).

    Sedmi, také jsem ráda, že k tobě chodím. A což teprve, až zjistím, jak děláš ty hejbací fotky, kde je Mayka jako živá.

    Mikine, na to, že jsi mladší než já, starý strom, tak opatrně :-))
    Raději moc nespi a piš. Třeba i na blog.

    Wu, ty přece musíš navštěvovat jiné blogy a stránky, abych to pak u tebe našla v souhrnu a nemusela už nikde jinde pobíhat. Já tohle odkoukala u Johnnyho, jen jsem to pojala trochu více zeširoka.

    OdpovědětVymazat
  28. Hezká hromádka! obdivuji, že to stíháš aspoň okouknout. A těch psavců teda je, lidi, pak má člověk někoho někde potkat, když jsme všichni zalezlí u PC!

    OdpovědětVymazat
  29. Děkuji za zařazení do tak vybrané společnosti! Je mi ctí a státním svátkem.
    Prima rozcestník, spoustu těhle psavců znám, ale vidím i pro mě nové tváře. Mám co zase číst, aspoň se v práci nebudu nudit. ;-)

    OdpovědětVymazat
  30. Taktiež ďakujem za celý sharkaní redakčný koletív.
    Z prvej polovice článku poznám (a viac či menej pravidelne čítam) všetkých, máš dobrý vkus! Od Elizy nižšie je mi známe už len sem-tam nejaké meno, hádam teda skúsim aj k tým neznámym občas nakuknúť. ;-)

    OdpovědětVymazat
  31. ad nejen 22Báro, díky za zmínku o mně, vzhledem k mé krátké době existence (blogové) mě mile překvapila.. A s tím rozsahem - tak to je, když chce Mrně v poměrně pravidelných intervalech cucat a na tu chvilku stihnu někam kuknout (psát se moc nedá)..

    OdpovědětVymazat
  32. Ale do hajzlu,už jsem zase na nějakém seznamu :-)))
    Ale zase na druhou stranu, když se koukám na tu společnost, tak jo, Báro dík za důvěru.

    OdpovědětVymazat
  33. 31 petisee,tvoje vize kolikrát nemá daleko do pravdy. Já když kolem sebe mrknu třeba v kavárně, je tam minimálně pět lidí, co sedí sami u stolu a zobou do mobilu nebo do PDA, ne-li přímo do noťasu...a kouzlo je tu, tím pádem tam nesedí sami :-)

    Vojto, nevím, zda budeš hltat v práci dudlíkové historky, ale já už mám naskenováno pár hezkých věcí z těch časopisů od tebe, takže staré časy budou :-)

    lojzo, já ráda občas prolejzám odkazy u jiných lidí, ale kolikrát je to jako výlet na Mars :-)

    Gombo, jóóóóóó

    Sabe, našla jsi pro mě nové lidi, to je super. Krátkou existenci blogovou nehrazuješ dlouhou existencí vlastní...sakra, teď nevím, zda jsem tě věkově neurazila :-p

    Motoneználku, seznamy, to je moje.
    Tvá Cibulka.

    OdpovědětVymazat
  34. Milý deníčku, dnes jsem se dostal do výběru jedné maminky s iPhonem. A to belgické deštivé nebe se najednou rozzářilo... (smajlík mávající belgickou vlajkou, na které je napsáno \"pivo bude\")

    OdpovědětVymazat
  35. sunfreedom,to je super, stále mám totiž pro tebe to DVD natočené u naší jednotky v Af.

    OdpovědětVymazat
  36. 37.Díky, Báro, a neva, jsem zvyklá - zrovna včera se mě ptala naše Slečna, jestli je babi mladší než já.. Drahý se mi sice snažil vysvětlit, že tomu ještě nerozumí, ale nevím.. budu se muset nad sebou zamyslet.. pěkný zbytek dne..

    OdpovědětVymazat
  37. vypada to jako dlouhej seznam, ale osobne si myslim ze ceskej \'blogorybnicek\' zas tak moc hlubokej nejni takzes obsahla skoro vsechno ... A to otehotneni na me nehazej, to ti neprojde! LOL

    OdpovědětVymazat
  38. diky dikydiky, takova cest :)
    a to to blogovani fakt dost flakam posledni mesice ;) pokusim se polepsit a jsem rada, ze si znovu tu

    OdpovědětVymazat
  39. Moc dekuju ,ja sem do BARU moc rada chodim :-)
    Mas vlastne pravdu,lidi ,ktere nemam rada nectu--echh pro jeden kacirsky nazor mam i STOP na jeden \"blogicek\" :-))
    A to jsem tenkrat nerekla ani jedno sprosty slovo :oDD

    P.S.:Tesis se na Velikonoce? Ja JO ! :)

    OdpovědětVymazat
  40. ... Heh, nějak jsem se opozdila s tou děkovačkou, tak dík :))).... Škoda, že nejsi chlap, Baru, zkusila bych to s tebou! Ráda!

    OdpovědětVymazat
  41. 40 Sabe,budiž ti útěchou, že tvoje mamka vypadá velmi dobře :-)

    spoon, spíš je v našem blogorybníčku velmi obtížné se někomu občas vyhnout. Skoro bych řekla, že to nelze vůbec.
    Nebooj, nechci alimenty, to bych neprokázala :-D

    Leni, fakt, zamysli se nad sebou ;-). Ale ne, já dobře vím, jak to je.

    Cheorchio, já nemám ráda to vlastní mrskačské pondělí velikonoční, ale to vše okolo je fajn. Beru to jako vítání jara a to si užiju, už je toho ledového šedého přítmí po krk.
    Cos tomu blogísku proboha udělala?!

    OdpovědětVymazat
  42. zuzi,dost mě to zaskočilo, to, co ty nazýváš \"děkovačkou\". Já to tak vůbec nemínila. Byl to jen informativní seznam, aby bylo co v odkazech.
    Ještě chci udělat jeden rozcestník na stránky, kam zaskakuji mimo blogy, ale to až bude čas.

    OdpovědětVymazat
  43. 45--Co jsem provedla blogisku ? :-))

    Nemam rada VořežPruty,co se litují a žehrají na Osud-místo,aby zvedli zadek a začali něco dělat.Po několika článcích typu \"Nikdo me nema rad,asi skorosnim prasky a woni me treba nezachranej a budu mit klid\" ,jsem velmi nejapne poznamenala\"Bud to udelej,nebo nestras-kdybys misto sezenim na webu sel delat neco podnetnyho,nasel si praci,slecnu,zabavu a porad nebrecel..\" MI BLOKNUL IP :-)))

    Se nedela ne? :oDD
    Zavirat nekoho za nazory tssss :-)))

    OdpovědětVymazat
  44. Cheorchi,to je jediné, cos mu na to mohla napsat.
    Jednou mi takhle vytekly nervy, když mě stále jeden vydíral svou sebevraždou. Řekla jsem mu, ať furt neslibuje a konečně to udělá. Neudělal nic a byl pokoj. A bloknul mě celou. Naštěstí :-)))

    OdpovědětVymazat
  45. Báro, nemyslím to pejorativně :), jen \"vtipně\" konstatuji, co jsem zaznamenala rychlým letem v komentářích, však uznej, že komentující tak činí, bo jsme rádi, že nás čteš!!! :)).

    OdpovědětVymazat
  46. jo zuzi,já vím, ale že mě to zaskočilo, to je fakt. :-))
    Řeknu ti důvěrně, aby to nikdo neslyšel, stejně to budu ještě upgradovat, chybí mi tam Ještěřička a Helenušák... kruci, možná to rovnou smáznu, to jsem si fakt naběhla...Muris tam nemám...jdu se odstřelit :-))

    OdpovědětVymazat
  47. Báro, kľud, nestrieľaj sa, tie tri to iste bez úhony prežijú. Buď rada, že si nezabudla na aTea, to by bolo iné kafe - vieš si predstaviť tie mstivé obrázky?! :-)

    OdpovědětVymazat
  48. lojzo,nestraš! Okamžitě se mi začaly odvíjet všechny hrozné obrázky, které by mohly třeby Teo napadnout. Největší horor by byl Bára aka Zuzka Paroubková ...áááá.. to bych se šla odstřelit okamžitě!

    OdpovědětVymazat
  49. Zase třeba Bára jako Petra Paroubková...? ;-) Díkes, že jsi nezapomněla na mé výtvory!

    OdpovědětVymazat
  50. Teoto je dost dobra prace:-))))
    Litalo to sveho casu po mailech o 106, byl to velky hit!

    OdpovědětVymazat
  51. Kamio,možná budu vypadat divně, ale já jsem poslední dobou nejraději Bára jako Bára.
    A co se tejče tvých výtvorů, víš dobře, že první básničkou, kterou budu Destruktora učit, bude tvůj Plastový hrnek z kvantových vlnek :-D

    Teo, tohle je boží obrázek :-)))
    Já když jsem ho viděla poprvé, tak jsem padla.
    Co je to za sílu, která celkem chytrou ženskou vede k tomu, aby se svým zjevem nehla ani jako žena premiéra?! To mi hlava nebere.

    Bosorko, řekla bych, že máloco létá maily tak, jako Teovy výtvory :-))

    OdpovědětVymazat
  52. Baroa penize na to urcite mela, holt si asi myslela, ze je OK, pro puchejre.. Inu, mylila se..

    OdpovědětVymazat
  53. 57tady vůbec nejde o puchejře, tady jde o vlastní pocit!!!

    OdpovědětVymazat
  54. Takten ma ted urcite skvelej;-)))
    Asi mela pocit, ze je \"nekdo! a stacilo ji to.. Cim se asi chlacholi ted?...

    OdpovědětVymazat
  55. Potěšila a díkyPochvaly přes ptáky tedy už mám dvě. Musím to udat ve spolku. Hodně další radosti v kolektivu Tvých oblíbenců.

    OdpovědětVymazat
  56. Buteo,klidně to napíšeme přímo na Spolek, že vzorně šíříš ptačí osvětu mezi nevzdělance, já myslím, že bych podpisů sehnala dost!!!

    OdpovědětVymazat
  57. taky potesila, diky

    OdpovědětVymazat
  58. Pajo,většinou mě těšíš ty, když už toho tady mám dost :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Milá Barunko, hned prvním odstavcem jsi mě pěkně vyděsila. Já nechci otěhotnět čtením blogů těhulek! :)
    Ale za druhý odstavec ti děkuji a mám radost z toho, že máš důvod chodit k nám na návštěvu. :)

    OdpovědětVymazat
  60. Také vřelé díky za návštěvy. Já si zase ráda zpětně oživuji roky, ve kterých jsi nyní teď ty. Ale také jsem si uvědomila, že se musím trošku vzpružit, no nebyl teď čas, začátek roku = moje okurková sezona. Tak snad zase něco pěkného vyštrachám a pustím se do toho. Jinak já začala také chodit na Spoon, a hned pak na tebe. Takže vlastně díky i tobě!!

    OdpovědětVymazat
  61. Už jsem z těch daní natolik vyšťavěná, že blbnu. Ne okurková sezona, ba právě naopak, moje žně,, tak asi to mělo být správně. Ještě že dnes končíme!!!

    OdpovědětVymazat
  62. Elizo,už aby to vše skončilo, já to pochopila, jak to myslíš s tou žní okurek :)))
    Pak ještě v červnu a pak si na celé léto lehnu a ani se nehnu.

    OdpovědětVymazat
  63. Jé,já ani nevěděla... Děkuju, děkuju moc za zmínku o mé maličkosti, za důvěru, se kterou sis koupila knížku a za úmysl (třeba, jednou) pročítat. Děkuju za ten obsáhlý seznam, ze kterého znám a čtu asi jen tak půlku blogů... ale, kurňa, to jsi mě sem nemohla navést dřív, než se mi narodilo to třetí dítě?! Nojo, moje chyba, měla jsem nakukovat častějc, ale... Jak je teď mám stihnout všechny přečíst? :)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Manželko,už mám kus přečtený, ono to dost dobře nejde, koupit si knihu, na kterou se těším a pak ji nechat ležet na poličce a nečíst, že jo? :-)))
    Pár lidí z mého seznamu už píše méně, ale i jejich starší kousky stojí za to.
    Třeba zrovna Mamed.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Baro,diky, ze jsem jeden z tvych oblibenych blogu!;-) udelalas mi pri jedne hodne pitome sobote velikou radost:-)
    taky k tobe rada chodim a s psanim se polepsim. i s tvoji navstevni knihou;-)

    OdpovědětVymazat
  66. Jé, já jsem v seznámku? Moooc děkuju! :-)

    OdpovědětVymazat
  67. Kashiko,děkovat nemusíš, ale trochu víc psát bys mohla, jo? ;-)

    OdpovědětVymazat
  68. tak postelony, jo? aha. :-)

    OdpovědětVymazat