Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

úterý 7. srpna 2007

Musím to stihnout ještě dnes,

protože zítra už by to nebylo ono.


Můj blog slaví dnes první narozeniny.

Nechtěla jsem to původně nějak řešit, ale stejně mi to nedá, protože tenhle rok, co právě uplynul, byl opravdu v mnoha ohledech jiný než ostatní. Už jen tím časem, který jsem u netu strávila!
Přestože stále mezi lidmi, občas jsem mívala hodně silný pocit osamělosti. Těžko se to někomu vysvětluje, že v místě mého bydliště, kde jsem už 20 let, nemám ani jediného člověka, ke kterému by  se dalo zajít za trochou běžného lidského tepla. Stále zde od lidí cítím jistou odtažitost, pokecáme, proč ne, ale upřímnost v tom není.
Že bych já byla divná? Možná ano.
Proč se o tom zmiňuji? Protože jsem zde na blogu potkala za ten rok daleko víc milých lidí než za těch dvacet let ve vesničce mé střediskové!
A to je hlavní deviza tohoto mého roku na blogu. Vím, že když mi bude nejhůř (a to skoro teď je), tak že se mám kam obrátit, kde si postěžovat a kam jet na chvíli hlavu složit, aby mi tato byla mile pohlazena a s načerpanými novými silami jsem se mohla vrhnout zpět do boje všedních dnů.  
A za to děkuji, nic lepšího jsem si přát nemohla.

A tohle opravdu není nabídka análního sexu, ale ujištění, že ke mně do baru můžete přijít kdykoliv a vždy budete vítáni.

$$OBR259228$$ 


 

32 komentářů:

  1. gratulace!píšeš hezky...asi...já v poslední dobe stejne pendrek vidím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. SB,dík, jestli bude nejhůř, tak se někdy můžeme nahmatat na očním.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky napsanéJá taky zde pookřeji a to dost často. Já jsem Ti už úplně okoraly nebo vlastně pookřelý, ale ta tabule, kdes to sehnala?Přiznám se, že nevím, zda v slovenštině to má stejný význam jako vidíme a řehtáme se my.

    OdpovědětVymazat
  4. Bárohlavu vzhůru, vystrčit prsa, zatáhnout břicho, to ostatní jsme si už řekly:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Buteo,ty jsi povolaný člověk. Myslíš, že ve slovenštině ten dvojsmysl není? To by mě ovšem zklamalo! Mohu udělat něco virtuálního pro odstanění tvé okoralosti?

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju také... Také se mi v té tvojí knajpě zalíbilo (úsměv)

    OdpovědětVymazat
  7. Baníčku,to mě od tebe těší, obzvlášť teď, co jsi tím šéfem. (děkovněobdivný škleb)

    OdpovědětVymazat
  8. Mod,zatím mi jde jen to \"hlavu vzhůru\"

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mám rok na Bloguje za sebou. Závěry mám jiné, ale - to už se stává. Přecijen, nejsem barmanka (mrq) Neslavím to, takže můžeš jednou i za mě.

    OdpovědětVymazat
  10. TS,já to vůbec neřešila, ale najednou na mě sedla jakási sentimentální depka..a už to bylo. Jak bys neměl jiné závěry, když píšeš o samých chytrých věcech, na rozdíl od mých blbostí (šišatý úsměv)

    OdpovědětVymazat
  11. To si měl přečíst Gomba, před odjezdem na Slovač, a nechat tam význam zjistit.

    OdpovědětVymazat
  12. Elizo,to by Gomba mohl zažít spoustu materiálu k blogování, jen by k těm článkům musel dát asi hvězdičku.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten podtitul o cestě do pekel tu máš od začátku?

    OdpovědětVymazat
  14. @Teo,podtitul je tu od začátku, protože v mém případě to platí odjakživa.

    OdpovědětVymazat
  15. Báro, gratulujem. Mnoga ljeta, mnoga ljeta...!A potvrdzujem, že v slovenčine je tá ponuka rovnako dvojzmyselná ako v češtine.

    OdpovědětVymazat
  16. Báro,blahopřeju k jednomu roku. Rád Tě čtu už od první chvíle co jsem sem vlezl (víš že už nevím ani kudy?) a nenechám si ujít jediný článek. Já jen doufám, že i já se dožiju ročního výročí. Jestli zase někoho nemajznu mosazným svícnem (mrk). Měj se, píšeš moc krásně.

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluju. Takže sfouknout svíčku na dortu a něco přej. :)A já ti přeju, aby ti už nebývalo nejhůř nebo skoro nejhůř, naopak, aby ti bylo dobře a ještě lépe...

    OdpovědětVymazat
  18. Baru...gratuluji... Nechť se Ti s náma líbí i dál (mrk)

    OdpovědětVymazat
  19. Důležité je, že přesto, že jsi zakládala blog v době, kdy byla ta největší vlna nových blogerů, kteří většinou začínali proto, že to udělal soused, tak jsi vytrvala dodnes. Spousta blogů z prázdnin 2006 už skončila, protože přestaly majitele bavit nebo prostě asi neměli lidé morál. Takže, jen go, a za obsloužení zezadu děkuji předem (mrkám).

    OdpovědětVymazat
  20. Lojzo,tušila jsem, že poradíš *mrk*Aleko, vydrž a mosazné svícny obcházej velkým obloukem.Heli, oslava na dort to není, ale každopádně to byl velmi neobvyklý rok.Moji Galahadi mi rozumnějí *úsměv od ucha k uchu*

    OdpovědětVymazat
  21. sunfreedom,to máš pravdu s těmi blogy, některých je dokonce i škoda, že chcíply.A zezadu, nahoru do patra po točitých železných schodech..

    OdpovědětVymazat
  22. gratuluju barmanko, vydrzi jen ti nejlepsi ne?;)a hlavu vzhuru, proto jsme tu blogari, jejichz vetsina si blog zalozila prave proto, aby se dostala z kazdodennich splinu!!a pomaha to prece.. a taky podelit se o radosti, takze priste zvesela...nalej si nejakou dobrou stamprli aj za me, ja si dnes po praci dam Becherovku na tebe i tu mou anglictinu ;))))))

    OdpovědětVymazat
  23. Leni,rozhodně připiju na tu tvou angličtinu, máš můj obdiv, já bych to nedala!

    OdpovědětVymazat
  24. no tedka piju na smutek, panc mi neprodlouzili smlouvu od zari a ja mela tolik planu, hlavne v soukromym zivote a tedka tak h***o... bez prace ... bez penez...chjo ... to to svedomi teda poradne porazilo...

    OdpovědětVymazat
  25. Jsem tu taky ráda a chodím čelem, i když teprve čtyři měsíce. Ale za tu dobu jsem neměla depku ani jednou, je to fajn mít společnost, právě ve chvíli, kdy si sám určíš a také koho si vybereš!

    OdpovědětVymazat
  26. Ježyš (c)......a já jdu zase pozdě!Tak hodně dalších plodných let :-)))

    OdpovědětVymazat
  27. Nesmělejsem začal u Tebe komentovat asi kolem 9/114/2006 - starší komentář jsem nenašel - psát jsem totiž začal chvilku po Tobě a trošilinku jsem se ostýchal.Teď už se nestydím někde zanechat stopu.U Tebe je zanechávám rád a pravidelně.(nesmělý a skromný úsměv)

    OdpovědětVymazat
  28. Leni,četla jsem u tebe a soucítím, nicméně uvidíš, vše se v dobré obrátí. Johnny, nápodobně. *úsměv kolem celé hlavy*Duno, díky!Elizo, já už si zakázala přibližovat se ke klávesnici, když mám náladu jen na psaní zachmuřených smajlíků a proto mám v psaní občas takové mezery, ale je to lepší, sama se nemám ráda, když mám depku, tak s tím nechci otravovat i jiné. Možná jen někdy (stydlivý úsměv)Armine, nikdy není pozdě! A PLODNÝCH let už NEEE! (lehce zoufalý úsměv)Gombo, jak jsem na tebe poprvé natrefila u Butea a tvůj blog mě bavil od začátku.

    OdpovědětVymazat
  29. GRATULUJI K PRVNIM NAROZENINAM A DAM SI NA TEBE A TVUJ BLOG TROCHU TE 12TI LETE WHISKEY :o)

    OdpovědětVymazat
  30. Gino,děkuji ti a radostně oznamuji, že teď už bych si slzu té whisky mohla dát také. Jupííí!

    OdpovědětVymazat