Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

středa 20. září 2006

Vesele nevesele

vcelku příjemný den se mi na závěr zkazil tak rychlým způsobem,

že si jdu poplakat na rameno svému deníčku, abych přišla na jiné myšlenky a nemusela myslet na to, jak lidé, které mám ráda padjí do spirály exekucí a vytloukání klínu klínem a já nemohu pomoci. Ba co víc, musím se rychle klidit z cesty, abych nebyla stržena s nimi.

Takže pár perliček na odlehčení situace, tak, jak je přinesl den.

Dnes byl v baru kluk, přišel sám  a očividně by rád odešel s nějakou dívkou. Musím říct, že se opravdu snažil, ale asi v sobě měl něco, co prostě netáhne. Někdy odrazuje už jen ta úporná snaha. Asi po dvou hodinách a dvou kofolách přišel k baru a povídá: "Dal bych si něco k jídlu." Chvíli přemýšlel, probíral se různými možnostmi aktuální nabídky a pak mě dostal: "Dejte mi Milenu, ať mám dneska aspoň nějakou ženskou." 

A kdybych  psala scénář k hollywoodskému dojáku, tak teď napíšu:"A se smutným výrazem si vzal čokoládu a klátivým krokem životního outsidera pomalu odcházel do tmy." Ale protože jsem nezdolný optimista (stokrát zopakovaný klam stává se pravdou - a já to dnes potřebuji), tak si myslím, že ve skutečnosti zítra ráno v autobuse potká drobnou sympatickou brunetku, které upadne batoh a on jí pomůže posbírat rozsypané věci. Přitom zjistí, že chodí na stejnou školu, ona teď nastoupila do prváku (nezná ho, takže šance!) a domluví se na odpoledne  do parku...a plynulým krokem jsem se dostala od jedné hollywoodské kraviny ke druhé...

No, raději nechám a půjdu něco dělat.   

Ne, ještě nemohu, slíbila jsem několik perliček a tohle byla jen jedna. Tak ještě alespoň jednu.

Takový jsem si dnes koupila kečup:

$$OBR148837$$

Takže ještě k tomu dodělám půl kila hranolek z kila oškrábaných brambor, jen je trochu zkomprimuji, aby chuťově ladily s tím kečupem.

4 komentáře:

  1. No jo,jestli slečny napájel kofolou, tak se nedivím, že se o něj nervaly :-)

    OdpovědětVymazat
  2. a protože jsem realista, tak je mi jasný že nikoho v autobusu nepotká a že zítra přijde znova a dá si zase Milenu...\"A se smutným výrazem si vzal čokoládu a klátivým krokem životního outsidera pomalu odcházel do tmy.\"to je jak o mně...

    OdpovědětVymazat
  3. PJV tu chvíli co jsem to psala, jsem se s tím hodně ztotožnila taky..Ale už vím, že to všdycky zase vezme obrat k lepším.

    OdpovědětVymazat
  4. RowdyNormálně to fonguje tak, že když ten kluk stojí za to, tak mu holky ty kofoly málem platí samy ;))

    OdpovědětVymazat