Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

neděle 10. září 2006

Nekašlete na vyžvýkačkovník

budu vám vděčná

Moji milí hosté,

už dva dny ve svém volném čase odlupuji žvýkačky ze všech míst v baru, kde si jen dovedete (možná ani nedovedete představit). Dělám to na obvyklých místech pravidelně a vždy jednou za rok i na místech která jsou velmi špatně přístupná (mluvím stále o odlupování žvýkaček). 

Loni to bylo tak hrozné, že už jsem začala přemýšlet o recyklaci a opětném prodeji pro ty nepolepšitelné - za trest. Pak mě napadlo dát do vhodného prostoru baru decentní krabičku s velkým nápisem VYŽVÝKAČKOVNÍK a velká většina z vás, mých inteligentních hostů , tuto jemnou výzvu pochopila. Letos to tedy byla menší hrůza, ale stále je co zlepšovat.

PROSÍÍÍM vás, stále vás mám všechny ráda (tedy skoro všechny)  a stále ještě si o vás nemyslím, že jste nepolepšitelní burani..... ale všechno má své meze.

Takže já to tedy letos zase odloupu a přidám jeden malý vyžvýkačkovník do šatny a jeden do salonku a zkusím to s vámi ještě po dobrém... ;-))   

5 komentářů:

  1. Ahoj?!To je docela vyčůraný zarvat špendlík doprostřed Plumlovské nádrže... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda plavu s noťasem ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Ňákej armádní model, co? Pro žabí jednotky..., hm..., asi... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsem se fakt musela u Tvé poznámky rozesmát, protože to bys musel vidět. Ten notebook má takovou ohavnou khaki barvu - Siemens repas z německé armády.Ode dneška mu tu žabí jednotku už nikdo neodpáře :))

    OdpovědětVymazat
  5. Teda tohle me opravdu uprimne rozesmalo... ten zacatek clanku o tom, jak casto to delas a pak to nevinné upozornení, ze mluvis stale o zvykackach :o´) Jsme si dost podobni v leccem :o))

    OdpovědětVymazat