Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pondělí 28. ledna 2008

Atraktivní nabídka.

Spěchá.

Nechce si někdo zařídit svůj příbytek velmi originálním kouskem?
Stala se taková nemilá věc, že kamarádovi dlužil jeden 5000 korun. Po dlouhé době vymáhání bylo jasné, že z toho člověka nikdo nic nedostane, protože nic nemá. Měl jen tenhle hrací automat, který dát nechtěl a nechtěl... jenže musel.
Lepší automat v hrsti než pět tisíc na střeše, ale kamarád by přece jen měl raději ty peníze. Koupě je to bezvadná, tyhle hračky se obvykle pohybují v ceně kolem dvaceti tisíc, jenže když něco spěchá, tak se obvykle cena nahoru nešroubuje.
On se obrátil na mě, jestli ho nechci, ale u mě nemá cenu, 90% mých hostů si na své osmnácté narozeniny musí ještě chvíli počkat.Takže u mě nic.

Proto tahle nabídka, pokud by měl někdo opravdu zájem, stačí se ozvat do vzkazovníku nebo na můj mail barmanka3@seznam.cz a dál se domluvíme.
Abych trochu předešla dotazům, tak jen, že zatím stojí automat v Plumlově.

$$OBR311684$$

23 komentářů:

  1. Taky je otázka kolik je mincí vevnitř...? ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Á propos,to by se asi potenciální přítelkyně (adeptka) rozechvěla čistokrevným štěstím, kdyby našla toto u mě v obýváku...a funkční! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kamio,mince si tam musíš naházet sám. Partnerka by byla šťastná, věděla by, že nemusíš odcházet za hazardem z domu a večery budete trávit pěkně spolu,jak se sluší a patří. Nehledě na to, že až prohraješ všechny prachy, ona bude mít klíče, vybere si to a nechá tě zase hrát... ó jaká idylka ve vaší domácnosti!A taky mě napadlo, kdyby čagi nechtěla tu žehličku a prkno, tak by jí to mohl koupit Pek a nebyl by to dárek \"makej\", ale dárek \"hraj si\" a to je lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, vhodíš desetikačku a vypadne svítící žehlička:))Nicméně, když jsi teď odhalila pravý význam takového stroje v domácnosti (určený vlastnictvím klíčků) nabídky od manželek gamblerů se jistě jen pohrnou a místo obyčejného prodeje bude lepší uspořádat dražbu.. I MUDr. Karel Nešpor jistě přikyvuje a souhlasně mručí, jaká je to skvělá nová metoda léčby!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Raději to necham být,když si představím,že bych mohl letět ze dveří a za mnou tahle skříň.....asi by mi nepomohl ani ten krásný uklidňující nápis \"siesta\" :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Řešení pro gamblery.Kdo má doma gamblera, měl by mu pořídit vlastní hrací automat.

    OdpovědětVymazat
  7. Problém je, že tyhle automaty většinou patří někomu jinému než tomu, kdo je provozuje, stojí totiž dost peněz a z 99% bývají jen zapůjčené. Tenhle velkej musí být dost drahej:-))

    OdpovědětVymazat
  8. Peku,máš recht, musíš to nejdřív přišroubovat k podlaze, než to daruješ!

    OdpovědětVymazat
  9. Peku,já mít přítelkyni, která by ještě k tomu na mě mohla poštvat stádo vlčáků, tak bych od toho šla taky pryč!Mod, většinou je to tady tak, že automaty vlastní společnost, které z toho tečou zisky a hospodě platí nájem, že tam ten krám stojí a že obsluha dbá, aby se to nijak neponičilo. To, co se do automatů naháže, jsou fakt závratné sumy.

    OdpovědětVymazat
  10. .Baru......díky tomu si hospodský jen na tom nájmu přijde na nemalý peníz...

    OdpovědětVymazat
  11. Obávám se, že za 5 litrů je ten bazmek neprodejnej. Výdělečně bez příslušných licencí a povolení ho nikdo legálně provozovat nemůže. Domů si ho někdo těžko pořídí. Gambler je gamblerem ne pro radost ze hry na těchto primitivních automatech, ale proto, že očekává výhru vyšší, než byl jeho vklad. Společnosti, provozující výherní automaty, je zhruba po 5i letech vyřazují a nahrazují modernějšími. Terazky letí online terminály. A tendence je podobná jako u cigaret - omezit, ztížit, zdanit, zakázat, zrušit. Takže za nejpravděpodobnější považuju, že se majitel té Lochnessky rád zbaví za odvoz... ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Bárono, tak jsem to myslela:-)Teo, ale opatrně s touhle tendencí:-), kdyby neexistovaly tebou popsané nešváry, musely by se o hodně zvýšit poplatky u lékaře, cca na 3000 za každou návštěvu:-))

    OdpovědětVymazat
  13. @Teo von Chucpe28. ledna 2008 v 13:56

    Modono,mohl bych sice cosi jízlivě poznamenat o meritu věci, ale omezím se jen na konstatování, že já žádné tendence proti žádným nešvarům neiniciuju. A dodám, že bez příjmů ze spotřebních daní za tabákové výrobky, alkohol a pohonné hmoty by se státní finance během krátké doby zhroutily. Naštěstí je dost těch, co hulej, chlastaj a jezděj semtam a zase zpátky. Takže zatím nehrozí, že by za nešvary bylo označeno něco jiného a na to něco uvalena lichvářská sazba daně. Třeba na dýchání, blogování atp. ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tohle bych si koupil jedině za předpokladu že mi z toho opravdu vypadnou ty tři citrony a ne nějaké upatlané pětikoruny.

    OdpovědětVymazat
  15. Galahade,proč by to tam hospodský nechtěl, když to jen stojí v rohu, má za to peníze a hry chtiví hosté u toho celý večer popíjejí kde co. Akorát, já to nikam nedám, když mám všudy ty zatracený videokazety, co je nikdo nechce... už ani původní majitel.Teo, povolení není nic hrozného. Nahlásíš, obecní/městký úřad zaregistruje, zapečetí a pak se jen odvede povinné procento. A v místech, kde dávají lišky dobrou noc, jako tady u nás, je takovýchto vykopávek ještě po hospodách spousta. Já myslím, že se to prodá.Motoneználku, ale aby se nám to ovoce nekazilo, když nebude dlouho nikdo hrát a vyhrávat!

    OdpovědětVymazat
  16. kazety jedině prodat[15] tak za 15-20,- větší praktickou cenu to nemá.obraz jak horší tv, nejdou dále kopírovat (kdo má doma funční, kvalitu dále nezhoršující rekordér?), velké médium, vhs přehrávače už odcházejí opotřebením do důchodu, a kdo chce na stole zbytečné dálkové ovládání?

    OdpovědětVymazat
  17. Kdyby to byl juke-box, tak ho hned beru :-)

    OdpovědětVymazat
  18. LB, víš, co jsme dokonce uvažovali? Že na nějaké akci zvedneme o pár korun vstupné a každý návštěvník bude mít jednu kazetu \"zdarma\", jakou si vybere.Nějak je potřeba se toho zbavit.Caymane, prodávat juke-boxy jsem viděla v Tullnu v Rakousku, když tam bývá Oldtimer Messe, měli jich tam, ař mi oči přecházely. Byla jsem z nich nadšená! A ceny se pohybovaly od 50ti tisíc nahoru a byly to repasované kousky ze šedesátých let, krása!

    OdpovědětVymazat
  19. A já pořád proč je tolik věcí zdarma! A ono takhle [18] ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Kamio,všechno, co je zadarmo si moc dobře vždy zaplatíme. To platí bez výjimky.

    OdpovědětVymazat
  21. tak to je síla :) zeptám se přítula, jestli nechce svojí občasnou hráčskou vášeň uspokojovat v teple domova :D

    OdpovědětVymazat
  22. Kamio, Peku a Baro,já radši šipky;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Mno... kamarad ma nove otevreny klub, pozeptam se ho, zatim tam kupuje co se da, fotbalek, sipky, dzuboks :o)

    OdpovědětVymazat