Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

sobota 14. července 2007

Hlavně nic neslibovat

za cizí lidi.

Vzhledem k pokročilé hodině to na nějaký hlubokomyslný text nevidím, ale hlášení dát musím.


Jo, pěkně mě štve.

Kdo?

Pan majitel videopůjčovny.
Zhodnotilt jeho pracovní tempo, že mu to jde jako psovi pastva, by bylo možná až příliš optimistické.
Půlka července za námi a nejen, že jsem od něj ještě nedostala slíbený seznam titulů, ale i ta hromada, kterou vytvořil u rohu salónku je na můj vkus nějak hodně neorganizovaná.

Polozalepné bedny s očíslovanými kazetami bez krabiček, hora prázdných krabiček k vystavení do regálů, které ještě nemám, protože regály, které zatím dovlekl jsou jen na úzké formáty DVD.
A na to vše přihodil káblsalát tvořený šňůrami od počítače, tiskárny a pokladny, kteréžto tři stroje, včetně prehistorického monitoru, leží hned vedle na zemi.
Z přečteného vám všem, kteří jste chtěli seznam filmů, jistě došlo, že tuto sci-fi literaturu zatím dodat nemohu a to z naprosto jasných důvodů.
Protože ač denně slibovaný, zůstává seznámek zatím někde mimo a já se jen bojím, že podmínkou pro jeho získání bude zprovoznění onoho na zemi ležícího PC a jeho tiskárny. A do toho se panu majiteli evidentně nechce.

Takže to je vše a já jdu v rámci odpočinku bojovat opět s nadúrodou meruněk, což už ostatně činím celý uplynulý týden... pokud tedy neuháním seznam filmů...

9 komentářů:

  1. Ja som si myslel, že už vylihuješ v pôrodnici. ;-) A ty zatiaľ marhule a (porno?)kazety... :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Hele matkodoufám, že pak přes den ten deficit dospíš. Měj na paměti, že Tě hlídáme a pokud Ti naše dotěrnost vadí, měla jsi se rozmýšlet přivézt dítě do tak velké rodiny. /Vše pochopitelně je nadnesené a tudíž není důvod se urážet a ještě obklopena meruňkami a pornem v kazetách/.Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. no a kdo to psal, že musí skouknout 35 filmů za den? :-))

    OdpovědětVymazat
  4. lojzo,občas si s chutí lehnu, ale zatím jen tak doma :-)). A dokonce bez porna! Ale taky už mě napadlo, že by tam někde v té hromadě mohlo být! :-DButeo, neboj, že by se mě to dotklo, já mám tu velkou rodinu moc ráda!Rowdy, zatím jsem neviděla ani jeden, neboť číslo na kazetě není tím správným kritériem, podle kterého si vybírám filmy.

    OdpovědětVymazat
  5. Báro,já nevím proč mám pocit, že tady jsou podnikatelé chaotici? ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Chjo... nemam nespolehlivost rad. Strasne.

    OdpovědětVymazat
  7. To neva, já na ten seznam ještě chvíli počkám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mod,chaloupka naproti se prodala minulý týden a ani nemohu vydechnout komu...odříkaného chleba největší krajíc!

    OdpovědětVymazat