Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 18. února 2011

Geocachingová miniúvaha

...

Hledání schovaných pokladů, ke kterým mě přivedl Kapitán se mi hodně zalíbilo. Dávalo to cíl našim nesčetným výletům a přivádělo nás to na místa, na která bychom se asi normálně jen těžko dostali.
Na jeden z takových výletů s námi jela i Alex, která byla hledáním hned nadšená, zejména poté, co musela pro kešku na strom do fiktivní ptačí budky.
A protože byla Alex čerstvou majitelkou navigace, hned se zaregistrovala na patřičných stránkách a rozběhla se lovit po Pardubicích. Pak jsme lovily i když přijela domů a utvořily jsme tým, já jsem svou registraci neměla. Někdy tou dobou mi Kapitán vysvětlil, že se nedoporučuje hledat poklady v týmu, protože když se tým pak rozpadne, je to akorát na obtíže. U dvojice, co spolu chodí jsem to chápala, u dcery a matky mi to přišlo v pohodě a svou registraci jsem si neudělala a lovila dál s Alex, i když jsem byla třeba sama. A byla jsem sama čím dál častěji, někdy s Kapitánem, ale Alex s námi nelovila už dobře víc než rok. 


Dnes je situace ještě jiná.
S Kapitánem trávíme čas jinak, na kešky není moc času, Alex je pryč, plně vytížená náročným zaměstnáním a tak jsme se párkrát vydali na hledání s Matýskem a já to zatím nijak neregistruji a je to škoda.
Jsem na některé věci lajdák, tak teď řeším, zda to nechám být nebo se zaregistruji sama na sebe. Jenže to už bude polovina zábavy... ovšem, poslední dobou je celkově nějak míň věcí, které jsem si hodně užívala, takže ono to jde vlastně všechno v tomhle sešupu někam, kam ještě nedokážu dohlédnout. 

15 komentářů:

  1. Před neclými dvěma lety v létě, kdesi mezi Plzní a Karlovými vary, napsal na kůru \" tady ležel poklad\" a schoval ho na to správné místo:o)
    Necelé 2 roky a už ten poklad vykopal.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, koukám, že asi máme stejnou náladu.

    OdpovědětVymazat
  3. Probohano to ne!! to mě nestraš!!

    Mimochodem já už byla od toho Nového roku docela vpohodě, ale od minulého pondělí sem zas TAK nasraná, že to nemůžu rozchodit:-(

    OdpovědětVymazat
  4. no já ti nevim. Registraci jsem si udělala já a chodí za mě teď manža. Někdy mě mrzí, že to nejsou \"moje\" bodíky, a někdy mam zas radost jak \"mi\" to narůstá :-D Asi jde hodně o to naše EGO :-D :-D. Podle mě hlavní je, že sem tam vyrazíš ;-) jen tak dál, je to príma odreagování.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak tak čtu,jsem docela rád, že mě nepotkalo vše.

    OdpovědětVymazat
  6. Mo,nechtěj, abych Ti připomněl jeden tým, bez ohledu na rovnice :)))))

    OdpovědětVymazat
  7. my jsme utvořilirodinný tým, ovšem už v té době bylo skoro více než jasné, že děti hledat nijak zvlášť nebudou (a skutečně dnes nehledají, mají jiné zájmy a starosti) ... takže je to můj účet a moje bodíky ... ovšem když nemohu pohnout s nějakou lušťovkou, e-mail/icq/skype je vždy po ruce, a to jim pak hned připomenu, že stále ještě jsou členy týmu :)))))

    OdpovědětVymazat
  8. zrovna nedávno jsem uvažovala o tom stejném.... a přišla jsem ke stejnému závěru....

    OdpovědětVymazat
  9. Mod /3/,někdy je to složité, ale čas plyne a věci se mění. Tak ať je to k lepšímu.

    Gleep, je mi líto ty bodíky \"zahodit\", nějak se s Alex domluvíme. Třeba se zase chytíme spolu, bylo by to bezva.

    Buteo, tvoje koníčky jsou natolik naplňující, že nic dalšího už nepotřebuješ. Kolikrát mě některé tvoje články vtáhly natolik, že jsem pak ještě sama bádala na netu a bylo to moc prima.

    Gombo, tak nějak to v pohodě funguje Kapitánovi. Ale my to také rozhýbeme.

    Alex, nějak to probereme, nezapomeň, že máme před sebou dva týdny dovolené (nebo minimálně jeden), které si můžeme skvěle užít!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Dovolená s dcerou, také se těším (minimálně týdny 3, tedy rozloženě)

    OdpovědětVymazat
  11. Přeju, ať je to v Tvém případě k lepšímu:-)

    OdpovědětVymazat
  12. zuzi,letošek je zatím ve hvězdách, ale důležitá je pohoda, ať je to v Řecku nebo na Vysočině. Škoda, že máš dceru tak daleko.

    Mod, no i ve tvém, ne, kua???!!!

    OdpovědětVymazat
  13. zdravím, Baru,ono je to často o prvotním nadšení, něčem novém, to má asi každý. Mně bodíky na geocachingu taky celkem zahálejí, ale mám do světa vypuštěny 2 geocoiny a to je pěkné, když koukám, jak a kde cestují.
    Až bude lepší počasí, třeba zase vyrazíme.
    Jaro za dveřmi, všem bude veseleji. :)

    OdpovědětVymazat