Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

úterý 9. srpna 2016

Hledáme tatínka,

ale ono je to nakonec jedno.

(srpen - září 2015)
Pejsek v rodině vždycky znamená, že buď se dovolené vybírají jako dogfriendly nebo musí být po ruce ochotný soused či rodina, aby mohl pes zůstat doma. Pro Kimbu je cestování na krátké vzdálenosti pohoda, ale delší cesty ji stresují.
Proto jsme rozhodli, že na týden do Tater pojedou jenom lidi a psi zůstanou doma.
Nemaje stále ještě plotů, ochotný soused vypadl ze hry automaticky a spřátelená rodina byla na dovolené ve stejném termínu jako my...
Naštěstí jsme v Bystřici našli super paní, která má psí salón a pár pejsků může i ubytovat. Poplatky v pohodě, důvěra se rozhostila už při prvním setkání. Odjeli jsme spokojeni, že je Kimba v dobrých rukou, ještě sice dohárávala, ale paní je zkušená pejskařka.
Týden v krásných horách utekl jako nic, Kimbu jsme si vyzvedli s upravenou srstí, zkrácené drápky, ošetřené zuby - krasavice.
Po pár dnech koukám a nepoznávám. Kimba se chce pořád mazlit, žere jako nezavřená, ke každému se tulí....další týden koukám a přijde mi očividně tlustější... to už se nedá přehlížet, jedeme na vetrinu.
Mladá paní doktorka Kimbě jemně oholila bříško, mázla ji gelem, vzala zmenšeninu lidské ultrazvukové sondy, chvilku jezdila po růžové kůžičce a najednou KUK! začala na obrazovce počítat hlavičky.
Verdikt byl: "Jasně vidím 3, ale za nimi mohou být další."
Trochu se mi podlomily kolena a vypadlo ze mě: "A co teď?"
Odpovědí mi byl smích a já si v tu chvíli úplně vybavila jinou lékařku a jinou pracovnu s ultrazvukem a větu:"Budete mít chlapečka, maminko."  
Ale zpět do reality. Daly jsme dohromady pravděpodobné datum porodu a já se dozvěděla, že nemusím zmatkovat, fenka si poradí sama, nám stačí jen dohlížet. Těhotenské průkazka se nevystavuje.
A tak jsme byly březí. To množné číslo tam není náhodou, Kimba měla 9 let, byla to její první březost, prožívala jsem to s ní, my starší matky musíme držet pohromadě :)
Chcete někdy konsternovat nějakého intelektuála? Je to jednoduché. To stačí přijít domů a říci svému choti: "Táto, musíš stlouct pro Kimbu porodní bednu."
No, stloukl, krásnou!
Ještěže ti hodní lidé po celém světě dávají na YT návody co to je a jak se to dělá.

Den D se blížil, ale neměli jsme ani tušení, kdo by mohl být tatínek těch miminek.
První, co mě napadlo, že jsem zavolala do psího hotýlku a ptala se opatrně paní majitelky, jestli se to nemohlo přihodit u ní.
Procítěný výkřik: "Moji boxeři by nikdy...!!!", mě moc neuklidnil.
V úvahu přicházelo ještě pár psů ze sousedství, kteří v minulých týdnech mlsně postávali u našeho pozemku, ale protože nikdo z nich nebyl vyloženě škaredý nebo se špatnou povahou, asi nehrozilo, že se narodí nějaká podivnost.
Nezbylo než počkat pár týdnů.  
Kimba před úpravou



Takhle krásnou jsme si ji vyzvedli




... pokračování příště...


15 komentářů:

  1. Jé a máte štěňata? Hledáme, střední velikosti, zvyklé na děti...

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, teď jsem si teprve všimla, že je to už rok zpátky... Tak to už asi nic :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, že reaguji až teď, ale v končinách, kde jsme trávili poslední dny dovolené měli tak nepřátelskou wifi, že mi všechny odpovědi hned hodila do koše a místo toho mi do telefonu rvala aplikace, které nikdo nechtěl.
      Ano, štěňátka už jsou pryč a bylo to velmi zvláštní, budu pokračovat v příběhu :)

      Vymazat
  3. Jsem zvědavá na pokračování. Bude fotka a soutěž "Tipněte jaká rasa byl tatínek"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotek bude dostatek a tipovat si tatínka můžete, ale stejně neznám do teď správnou odpověď. O tatínkovi máme jen nějaké mlhavé domněnky.

      Vymazat
  4. júúú, to je ten sľúbený príbeh o šteniatkach?
    teším na pokračovanie! smajlíček zvedavníček
    fotky tu už pred časom boli, na nejakom novoročnom prianíčku ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. tatínek kokršpaniel, alebo kokrportugalec ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SV, kokršpaněl je jeden z kandidátů, tos odhadla dobře :)

      Vymazat
  6. Barůnko ať je tatínek jakékoliv rasy..štěnátka jsou určitě úžasná,jako vše co je maličké.. :)
    Na Váš blog jsem se dnes dostala poprvé a zvědavostí se nemohu dočkat na pokračování.
    Připomnělo mi to ,když mi před léty řekl pan veterinární doktor,že bude mít naše desetiletá vodní Španělka štěňátka.Tenkrát jsem byla sama doma a sama jsem si musela připravit porodní bednu.No nakonec to bylo jenom falešné březí a náš pan doktor se pomýlil..Pěkný den.Anna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, vítejte na mém blogu. Falešnou březost si naše Kimba také užila, to si tahala do pelíšku stále nějaké plyšáky a bylo mi jí líto, když jsme přišli na to, že nic nebude.
      Teď si to vynahradila :)

      Vymazat
  7. Porodní bedna byla výzva, ale že bude sloužit i nadále, to jsem netušil. Čtěte ve třetím díle. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Bedna je super! Hodila by se ještě jedna, sloužila by jako bar a ušetřila bych 5000 za nějakou trapnou kupovanou skříňku :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Komu by vadil vyhled na pekne srovnane lahve whisky v roznem stavu rozpitosti?

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj všichni! I, m zde prozkoumat blogy a fórum o nádherné a nejbezpečnější lék na (Herpes Virus). Byl jsem pozitivní na smrtící virus zvaný herpes a já jsem ztratil naději, protože jsem byl ven vrhal a odmítl dokonce i mé přátele skříně. Hledal jsem on-line, abych věděl a vyptával se na lék na Herpes a já jsem četl někoho svědectví o tom, jak byl vyléčen z Herpes, tak jsem se rozhodl kontaktovat stejného bylinkáře, protože vím, že příroda má moc léčit všechno. kontaktoval jsem ho, abych věděl, jak mi může pomoci a on mi řekl, že se nebudu bát, že mě uzdraví přírodními bylinami od Boha! po dvou dnech, kdy ho kontaktoval, mi řekl, že lék je připraven a poslal mi ho přes DHL a po 3 dnech se mi dostal! Použil jsem med, když mě instruoval (Ráno a VEČER) a byl jsem vyléčen! jeho opravdu jako sen, ale jsem tak šťastný! to je důvod, proč jsem se rozhodl také přidat další komentář k Němu tak, že více může být zachráněno stejně jako já! a pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu purenaturalhealer@gmail.com nebo whatsapp +2348105150446

    OdpovědětVymazat