Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

čtvrtek 17. srpna 2006

Kde má člověk svoje ego?

Kabelky vybírám ráda, nikdy mi žádná není malá

Miluju kabelky. Ve chvíli, kdy jsem hodná nebo se mi něco povede, je třeba se odměnit. Alespoň tak to píšou ve všech příručkách pro úspěšnou ženu. Nevím, jestli se najde nějaká žena, které je třeba toto radit. A ještě k tomu dají zlatou radu, že by to nemělo být jídlo. Ovšem každý mi dá jistě za pravdu, že kafíčko a malinký dortíček NENÍ jídlo.

Já osobně mám dva druhy odměn. Záleží v jakém rozpoložení se zrovna nacházím. Moje nejmilejší odměna je procházka nebo túra (to už je velká odměna) přírodou, nejlépe neznámou, ale vezmu za vděk i jakoukoliv zámeckou zahradou. Pro člověka, který tráví většinu času v autě a pak se zavře v práci, je ta trocha přírody opravdu skvělý relax. No a druhá nejmilejší odměna je KABELKA.

Pokud si někdo myslí, že nejmilejší může být jen jedna věc, bude to patrně stejný člověk, který si myslí, že není možné milovat dva muže, ale to jsem odbočila.

 Na kabelky jsem ujetá odjakživa. Nejhorší to se mnou měla rodina vždy na dovolené v cizině. Sice jsem si kolikrát ani nic nekoupila, ale když jsme někde byli déle, přinejmenším mě už prodavači zdravili jako starou známou. Postupem času se mi doma nahromadila slušná sbírka a ani teoreticky se nestane, že bych k nějakému oblečení neměla kabelku. Potíž je trochu v tom, jak se člověk musí neustále stěhovat z jedé kabelky do druhé. To mě moc nebaví a pak se může stát, že mě Alex (dcera a kamarádka v jedné osobě) vrátí ode dveří se slovy: "Máš milion kabelek a jdeš s takovou hrůzou."

Mým posledním miláčkem je větší hnědobéžová kabelka EGO, jejíž vetkávané logo tvoří vzor na použité látce. A jak jinak kabelky rozeznávat, než-li je nějak pojmenovat? Takže máme např. Italku, Perličku, Bezednou, Veselou a teď taká Ego. Je to důležité, protože když někam jdeme, Alex si ke mě dává své doklady a mobil a vždy zjišťuje s jakou kabelkou jdu, jestli se  její věci ke mě vejdou. A EGO miluje, protože je velká. Slyšet nás někdo cizí asi by se divil, kdyby slyšel: "Bereš si sebou ego?"

Jo, beru. Mám ho hozené přes rameno a zkuste mi na něj někdo šahat...;-))

3 komentáře:

  1. ŽasnuPodle nadpisu a perexu se mi ani moc do článku nechtělo. To víš, mužskej kterého zajímá pohoda jeho samoty a cestování a ono je to čtivé. Tak piš.

    OdpovědětVymazat
  2. a jak je to s tema muzema? muzeme milovat dva najednou nebo ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Spoon, na prahu čtyřicítky mohu zodpovědně říci JOOO

    OdpovědětVymazat