Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pátek 14. září 2012

Anální sex mrkví


dnes na mé stránky přišel někdo, kdo hledal zvlášť vydařenou chuťovku.


Cože, já mám na blogu takovéto věci?!
Zděsila jsem se a hned se šla zeptat na gůgl, jestli je to pravda. No jo, je, vyjela jsem hned na třetím místě.
Je to tam.

Už je to dávno a takováhle debata by v mé paměti zapadla druhý den. Jak jsem to četla, zase se mi to vše vybavilo a opětovně pobavilo.

Začala jsem chystat fotky z prázdnin, dokud zážitky nevybledly, ale nějak mě to sezení u počítače nebavilo, tak jsem šla přesazovat kytky. Vyloženě cítím absťák, jak už jsem se dlouho nehrabala v hlíně. Chybí mi zahrádka a dům plný rostlin, jako jsem měla v minulém životě. Lituji, že jsem si je tehdy nenafotila, některé neuvěřitelné kousky už se nemohou nikdy opakovat.
Poslední dobou se přistihuji, jak obcházím květinářství a vybírám si (zatím jen teoreticky) květiny do nového domečku. Abych pak věděla, kam vletět na nákupy, až to bude opravdu aktuální.

Tady v pidibytě mám jen kytky do velikosti okenních parapetů, na to jsou nejlepší africké fialky, však se mi za péči odměňují bohatými květy. Vybírám si je tak, abych měla každou jinak barevnou.
Pak mám jednu dracénu na poličce a pár šťastných bambusů a to i přes nebezpečí, které s nimi může přijít  :-))).
Na balkoně bydlí bylinky (libeček, bazalka, máta) a  červeně kvetoucí kolopejka, vyhraná v lednu na plese v tombole. Tehdy vypadala, že do druhého dne chcípne, ale záhadně se zvetila a už dvakrát kvetla.

Včera byl u babičky průšvih.
Mám tenhle týden práci až odpoledne a ona musí 2 hodiny hlídat Matýska. Na půl těla ochrnutá po mrtvici, není to žádná legrace a snažím se nevyužívat ji déle, než je to nezbytně nutné. Hned po mém příchodu do práce zvoní telefon, ať se okamžitě vrátím, že Matýsek spolkl kovovou kuličku od stolního fotbálku. Prý jak si ho bral z poličky, a měl krabici nad hlavou, kulička vyběhla a "zrovna jsem polykal sliny a spolk jsem i tu kuličku," líčil mi plačící Matýsek do telefonu. Na chlapečka, co plive i zrníčka od melounu, slušný výkon.
Nevěděla jsem, zda pláče proto, že se lekl nebo proto, že teď nemají s čím hrát.
Mně se velmi ulevilo, že kuličku spolkl a nevdechl, to ani nechci domýšlet.
Od práce jsem tedy utéct nemusela, když se vše vysvětlilo, ale dnes už si raději mrňouska vezmu sebou, však on se tam chvíli zabaví.

Aby byl dnešní deníček úplný, nesmím zapomenout na to, že za chvíli vyrážím na speciální akci:
Konspirativní setkání dvou dcer vášnivých filatelistů

To se mně tatínek včera tak nenápadně zeptal, zda vím, kde jsou Haňovice.
"Nevím."
"A chceš tam jet?" pokračoval taťka.
"No, jistě," smála jsem se já, protože už vím, jak to s ním chodí, když objeví nějaké známky.
Nakonec to bylo ještě legračnější, než jsem si myslela.
Dcera jeho kamaráda filatelisty pojede z Berouna někam na Slovensko a ve 13 hodin bude v Haňovicích a já se tam na tu dobu musím dopravit, najít ji a vyměnit škatuli starých obálek za nějaký peníz a flašku slivovice.
Takže teď se jdu chystat a doufám že cestou narazím na něco pěkného, co by se dalo vyfotit, jako minule na ten větrný mlýn, ale o tom až příště.
 

21 komentářů:

  1. Ufff, teda, sem se toho nadpisu až lekl! Četl jsem ho třikrát, domnívaje se, že blbě vidím! :-D
    Hele, Ty jsi aspoň svůj anální sex našla ;-) ale na mne Google odkazuje, jak mi tvrdí Awstats, hesla jako "pořádný kozy" či "vnadná třicítka". Jenže, já tam nic takovýho vážně nemám! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Chacha a já jsem se teď zase lekla toho, že jsem "svůj anální sex našla." Tak už se asi nebudeme lekat a příště zase pěkně slušně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. "Erotická přání k narozeninám" - mám dojem, že jsme mívala vychytanější, ale asi ztraceno ve statistikách. Ovšem ten dnešní je tak hezký: "obcas mě sere vsechno":)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gréto, to je naprosto nová úchylka, když mě něco naštve, sednout ke gůglu a najít si podobné lidi/spoty, které taky "sere úplně všechno". To mám ještě co dohánět :-))))

      Vymazat
  4. Pobavila jsi mě náramně. Děkuji :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, není zač, život někdy píše krásné grotesky.

      Vymazat
  5. Myslím, že až někdo bude hledat podobné výrazy na Google, tak ti stoupne návštěvnost tvých stránek 500x!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elizo, fakt o myslíš, že máme v republice tolik lidí, co by hledalo takovou šaškárnu? No těpéro! :-D

      Vymazat
  6. člověk se občas nestačí divit - na můj poněkud bizarní blog chodí lidé z poměrně bizarních důvodů (například nevinnou poznámkou "normativy průřezů žížal" jsem si kdysi způsobil návštěvu kohosi, kdo hledal obvyklé rozměry - žížal), nicméně asi největší "sukces" byl, když jsem nejapně zavtipkoval o tom, že srocení před Vinohradským divadlem, které jsem náhodou potkal procházeje kolem, není proto, že by Jiřina Jirásková (tehdy notně klempírující) již zemřela, nýbrž proto, že Otakar Brousek ještě nezemřel (slavil tehdy snad osmdesátku)... no a pak mi měsíce (i když J.J. už byla dávno zase jako rybička) chodili lidé na blog z vyhledávání "Jiřina Jirásková zemřela". Krvežíznivci jedni.
    A teď to tu máš taky. :-]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti teda pěkně děkuji za podstoupení štafety, já jsem ráda, že paní Jirásková žije! :-)
      Normativy průřezů žížal vždy pobaví...čtu tvůj "poněkud bizarní blog" velmi ráda. Nejvíc mě potěší, když pochopím alespoň 3 věty z deseti :-)))))

      Vymazat
    2. Copak Jirásková, ale nedávno jsem náhodou zjistil, že ještě žije i Oldřich Velen...
      Potěšení zcela na mé straně!

      Vymazat
    3. Copak Oldřich Velen, ale to, co jsi dnes udělal s Kainarovým Chlapečkem, za to se dají vrány do tebe! Pokud jsi to pojmenoval depresivní poezie, tak dnes to bylo její vrcholné číslo. ;)

      Vymazat
    4. jé, vy jste citlivky... taková veselá básnička a ono je to deprimuje :-D

      Vymazat
    5. Kdo tě čte již tolik let, nemůže být citlivka! Ovšem Chlapečka mám ráda, tak proto :-)

      Vymazat
  7. No normálne ti závidím! 8-)
    Tuším, že sa budeme na najbližšej výrobnej porade zamyslieť nad štýlom nášho písania, lebo k nám takíto (nepochybne zaujímaví) návštevníci nechodia. Najčastejšie hľadaným výrazom sú u nás "holé baby" - čo ma vcelku ani neprekvapuje. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lojzo, skoro nahlas jsem se rozesmála, když jsem si představila, že bych v reakci na tento tvůj komentář přišla k vám do kavárny a bez jakéhokoliv vysvětlení bych třeba k dnešnímu obrázku napsala do komentáře jen "anální sex mrkví."
      Abyste si taky přišli na své :-))))))))

      Vymazat
    2. Pod dnešným obrázkom by ma to síce trochu zarazilo, ale zrejme by som to napokon pochopil ako tvoj návrh názvu. :-D
      A určite by to nebol prvý ani posledný komentár, ktorý s príslušným článkom nemá nič spoločné. ;-)

      Vymazat
  8. Dnes by to sedlo, proto má ta socha tak vykulené oči! 8-D

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se nestačívám divit. Ale je pravda, že takovouto věc si nepamatuju (neměl jsem "perverzní varan"?). Zato na varana mi Google vždy najde Sharon Stoneovou. Přepisuji pár blbůstek z dávnějšího článku - Hledaje Úschovna, napsal mi pc jen vna – od té doby, co jsem z klávesnice vytahal drobky a vlasy, občas stávkuje – na což mi Google nabídl vnady, vnadné modelky, vnadidlo a vnadné ženy. Dám do Googlu Božská komedie Vrchlický a najde mi to Bezešvá podprsenka kojící.

    Pejsci zrovna dostali najíst, teď loví plyšového oslíka a sluníčko a pak zalehnou. Děkují za pohlazení a posílají pac!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Google nám dělá roztomilé věci.
      Nikdy jsem naháče doopravdy nehladila, asi to musí být hodně příjemné...a obklopit se třemi naráz, to je rozkoš :)

      Vymazat
    2. Teď jsem si uvědomil, že loni jich vlastně bylo devět. Ale je pravda, že ta štěňátka neměla dohromady tolik, kolik váží Lucinka teď.

      Vymazat