Motto:

Cesta do pekla je vroubena dobrými úmysly

pondělí 21. května 2012

Tak tedy rozloučení

...


Je mi z toho smutno.


Konec Bloguje.cz je konec jedné zajímavé komunity, která se sice sešla úplnou náhodou a pro mnoho lidí se stala velmi důležitým prostorem (I pro mě!!!).
Čas, který jsem zde trávila by už nikdo nespočítal.
Našla jsem zde hodně skvělých lidí, na které bych ve svém normálním, docela uzavřeném, životě nikdy nenatrefila. Co člověk, to jiná sféra zájmů, někdy obohacení, někdy údiv, někdy prosba o kontakt...(Někdy taky odplivnutí, ale to sem nepatří.)


"Bloguje" mi přineslo přátelství, nové koníčky, lásku.


Naše společenství končí. Rozprchneme se, jako když střelí do hejna vrabců, s někým se najdu, s někým ne.


Řešlili jsem s mým nejmilejším, co s tím uděláme a oba jsme se shodli, že své vzpomínky ztratit nechceme. V příštích dnech se tedy někam začneme přesunovat, kam, to ještě nevíme.


Je mi líto blogů, na které si chodím občas čítávat a jejichž autoři již svá dítka opustili, ale kvůli dobrým textům jim platnost nevypršela.


Smiřuji se s tím, že žijeme ve vitruální době, kdy stačí otočit knoflíkem a nic po nás nezbyde. Budu mít tedy příští blog raději ve svém bloku? Možná ano. A potomci to více ocení.


Nashledanou někde jinde, někdy jindy.

18 komentářů:

  1. http://www.misantrop.info...loguje/

    myslím dobrá alternativa, za Arthura bylo bloguje funkční:o)

    OdpovědětVymazat
  2. U Martina jsem to ráno četla. To si na sebe ušil prácičku, misantrop :-)))
    Svěřím se do rukou Kapitánových, on je u nás doma přes počítače, já přes vaření :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Báro, doufám, že časteji jíte, než blogujete ;o)

    OdpovědětVymazat
  4. já nekončím, stěhuju se :P

    OdpovědětVymazat
  5. Mod,když se podíváš na četnost našich příspěvků, tak by to znamenalo, že Kapitán by jedl poslední roky jen v květnu a já bych se také moc nepřežírala :-))).
    Čtu jako dříve, ale místo psaní asi teda vařím :-)))

    Sedmi, taky se budeme někam stěhovat. Skončit je divné po takové době.

    OdpovědětVymazat
  6. Stěhuju se a pokračuju, i když přiznávám, taky jsem měla myšlenky na skončení - kryje se mi to totiž s tím, že se postupně začínám vracet do práce.

    Snad to vyjde u A.Denta a přejdeme pokud možno společně, nerada bych se stěhovala za nějakýma úplně cizíma lidma, žejo:))

    OdpovědětVymazat
  7. Chris,to je právě ono, ty \"cizí\" lidi! Procházela jsem si blogy jinde a nikoho tam neznám! Co bych si tam sama počala? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéje, Báro, to sou mi ale novinky! A co bude s \"hrníčkem\" u mne na webu? Fňuk...

    OdpovědětVymazat
  9. rozprchneme se, to je to pravy slovo, uz se pak budem tezce hledat az originalni adresy a linky zaniknou, takze budeme doufat v nove ctenare, nove priznivce, nove kontakty a nova spolecenstvi. Taky se mi to nechce veset na hrebik i kdyz prvni impuls byl mavnout nad tim rukou a delat neco smysluplnejsiho nez hrabani se v archivech. Mej se krasne Baro! x

    OdpovědětVymazat
  10. Vojto,je to takové všechno hodně narychlo. Ale nějaké útočiště si najdu a dám vědět :-)

    Ahoj spoon, zrovna na tebe jsem myslela, protože u tebe na blogu jsou obrázky hodně důležité a mnohé tvoje fotospoty daly spoustu práce! Snad to nějak dobře dopadne. Chyběli byste mi!

    OdpovědětVymazat
  11. Já doufám, že se všichni znovu najdeme a budeme potkávat, jen s hostingem někde jinde, byla by to škoda.

    OdpovědětVymazat
  12. nemám obavu o to, že bychom se nenašli, existují čtečky, bloglovin, google reader, jen prostě dát včas vědět svou novou adresu.

    OdpovědětVymazat
  13. No Báro...Vopovaž se skončit!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Henry,o pár lidí asi přijdu, ale to budou ti, kteří stejně chtěli skončit a v tichosti zmizet, případně se jinde vynořit, aniž by za sebou táhli svou blogovou minulost. Budiž jim přáno.

    dewberry, zrovna včera jsem procházela své odběry na na Google reader a zjistila jsem, že že mi tam lidi pěkně mizí. Za všechny třeba Lenku ze Švédska, tu jsem četla ráda. Ale kdo dá novou adresu, tak tam je to v pohodě.

    Jirko* :-) nechci končit, asi během příštího týdne sem dám nějakou novou adresu, přece jen, je ne to potřeba trocha času :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Prach si a v prach se obrátíš! Přeji všem hodně štěstí\" :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak já jsem tady se svou adresou a pokud někdo zavítá a bude chtít přidat odkaz na svou novou adresu, bude mi potěšením :o)
    JInak Arthur mi dokázal zprovoznit i všechny fotky, i ty co byly větší, takže ani to není problém.

    avocode.blokuje.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Díky,Libore :-)

    Mod, bedlivě to všechno sleduji a čtu. Jsem ráda, že se daří přesuny i s fotkami, snad se to podaří i u mně, až se do toho pustíme :-)

    OdpovědětVymazat