tag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post6182314150308978260..comments2023-10-18T13:48:53.388+02:00Comments on Posezení u Báry: Jak to dopadlo (neslavně) s tou MortadelouBárahttp://www.blogger.com/profile/11088725700831445293noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-59064504423950400672013-02-08T09:47:36.672+01:002013-02-08T09:47:36.672+01:00Báječné norské ryby mi připomněly situaci, kdy jse...Báječné norské ryby mi připomněly situaci, kdy jsem jedla hovězí roštěnky přímo u pěstitele býků a byla to mana nebeská, od té doby jsem tak skvělé hovězí neměla a asi už mít nebudu.<br />Bárahttps://www.blogger.com/profile/11088725700831445293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-87637356471229145312013-02-07T07:34:01.858+01:002013-02-07T07:34:01.858+01:00Smaženého kapra se salátem můžu a vyžaduji na Váno...Smaženého kapra se salátem můžu a vyžaduji na Vánoce. Ještě mi chutná smažená treska s hranolky ve VB. Nedělají to z našich mrazených tresek a hranolky z něčeho jiného než u nás. Všechny rybí pokrmy v Norsku mi vždy chutnají báječně a tady se snažíme je stejně upravit a pořád to není ono. Bude to asi tím, že se rybami živí po tisíciletí.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03162160130914272327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-15659211510565038232013-02-06T09:14:39.122+01:002013-02-06T09:14:39.122+01:00Smaženého kapříka moc nemusím, ale toho pečeného b...Smaženého kapříka moc nemusím, ale toho pečeného bych si dala!!!<br />Kamarád rybář to jistí, ale už se vidíváme méně a to je škoda. Hodně mi rozšířil obzory, co se druhů ryb na talíři týče. Bárahttps://www.blogger.com/profile/11088725700831445293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-3068175111301930402013-02-05T21:36:44.142+01:002013-02-05T21:36:44.142+01:00Ryby taky můžeme, a 95% máme vlastnoručně nachytan...Ryby taky můžeme, a 95% máme vlastnoručně nachytaných, takže bez ledu. Tento týden už 2x skvělý kapr, jednou smažený a jednou pečený s česnekem v troubě, přelitý hořčicivěkoprovoujogurtovou zálivkou, no byla to mňamka.Elizahttps://www.blogger.com/profile/03557229604545513446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-26994434942601694552013-02-05T09:48:05.092+01:002013-02-05T09:48:05.092+01:00Buteo, jsme měli loni na Grand Food Festivalu jako...Buteo, jsme měli loni na Grand Food Festivalu jako součást jednoho jídla v degustačním menu a byl FANTASTICKÝ! Ale nemusela jsem ho připravovat já a bylo ho asi 8 cm3 :)<br /><br />Zmrzlá voda je hrozný nešvar, snažím se kupovat ryby chlazené, když to jde a rádi jezdíme na výlovy rybníků, to vždycky koukám, co druhů ryb tam plavalo! Bárahttps://www.blogger.com/profile/11088725700831445293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-60894001084238468252013-02-05T09:43:53.846+01:002013-02-05T09:43:53.846+01:00Jirko*, já jednou takhle ztratila nervy a vyhodila...Jirko*, já jednou takhle ztratila nervy a vyhodila celý pekáč :))))Bárahttps://www.blogger.com/profile/11088725700831445293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-62428201936547061022013-02-05T07:13:27.642+01:002013-02-05T07:13:27.642+01:00Bůček můžu, raději prorostlé maso než úplně libové...Bůček můžu, raději prorostlé maso než úplně libové. Mám dobré zkušenosti s masem v Globusu a spoustu špatných z jiných marketů. Rybičky taky můžem, spíš čerstvé /??/, v krámě čerstvá, doma už jen některá. Na mražených rybkách /zdravých mořských/ mi vadí ta spousta zmrzlé vody coby přidaná hodnota.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03162160130914272327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3166445272224903244.post-16795645002799560082013-02-04T22:39:50.229+01:002013-02-04T22:39:50.229+01:00Vůbec se ti nedivím... to jsi ucukla ještě včas - ...Vůbec se ti nedivím... to jsi ucukla ještě včas - jednou jsem udělal něco podobného, jenže jsem neodhadl množství a způsob přípravy se mi zvrtnul tak, že jsem nakonec vyhodil celý multifunkční mixer, plný neodstranitelného slizu :-)Jirka*https://www.blogger.com/profile/02803626847828528522noreply@blogger.com